TC René Roos over groei Blauw Wit W.

Onlangs werden oa de competitie indelingen van de jeugdteams bekend gemaakt. In het seizoen 2022/23 zal Blauw Wit W. in samenwerking met Graftdijk met 3 gecombineerde tams aan de competitie beginnen. De JO14.1, JO12.1 en de JO12. 2 zal bestaan uit spelers van beide clubs

Lees meer »

Programma Blauw Wit W. Toernooi

Woensdag 24 augustus en zaterdag 27 augustus wordt er bij Blauw Wit W. een Toernooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deelnemers zijn naast Blauw Wit W, ZCFC, Succes en Saenden 2

Lees meer »

Blauw Wit VR dit weekend naar Barcelona

In navolging van de herenselectie eerder dit jaar gaat de vrouwenselectie van Blauw Wit W. komend weekend naar Spanje. Een groep van 20 vrouwen plus coach Martijn Bakker en vaste supporter Hans Pieters is deze morgen vertrokken naar Barcelona. 

Lees meer »

Blauw Wit MO 15 beloond voor inzet en enthousiasme

Met maar 2 overwinningen in 18 wedstrijden en inmiddels al meer dan 120 doelpunten tegen, kan er rustig gesteld worden dat Blauw Wit W. MO15-1 een zeer zwaar seizoen beleefd. Waar bij de meeste teams en/of speelsters normaal gesproken de motivatie, enthousiasme en plezier gedurende het seizoen minder zou worden, is dat bij dit team niet het geval.

Lees meer »

Benoemingen bij Blauw Wit W.

Na bijna 2 jaar van maatregelen organiseerde het hoofdbestuur van Blauw Wit W. onlangs alsnog de uitgestelde Nieuwjaarsborrel van 2021 en 2022. Helaas ging de wedstrijd Blauw Wit W. tegen Jisp voorafgaand aan de borrel niet door, maar dat maakte het feestje niet minder gezellig en geslaagd. 

Lees meer »

Blauw Wit W. doneert voor Oekraïne

Het bestuur van Blauw Wit W. heeft besloten om een financiële bijdrage te leveren aan de landelijke Giro-555 actie en roept ook haar leden op om deze bijdrage te verhogen.  "Terwijl wij als vereniging na diverse onderbrekingen inmiddels weer in vrijheid ons verenigingsleven inkleuren, wordt het nieuws gedomineerd door beelden van mede-Europeanen die vluchtend hun land achter laten. Helaas is dit sinds de invasie van Rusland in Oekraïne een dagelijks terugkerend beeld. Een situatie die een diepe indruk achterlaat. "

Lees meer »