Sport- en Speldagen bij Fortuna W.

Woensdag 7 en 14 september organiseert Fortuna Wormerveer twee Sport & Speldagen. Iedereen tussen de 5 en 7 jaar, die het leuk vindt om te voetballen kan zich voor deze middagen (gratis) aanmelden. 

Lees meer »

Fortuna W. (zat) overtuigende winnaar Super Cup

De grote winnaar dit seizoen van de Super Cup bij de heren is Fortuna Wormerveer (zat) geworden. Met een doelsaldo van maar liefst +97 bleven zij de nummer 2 Hercules Zaandam +49 en de nummer 3 Saenden +46 ruim voor. In principe had de ploeg van Marcel Blank gedurende het seizoen ook alle 4 Periodeballen gewonnen, maar omdat een team maar maximaal 2 ballen per seizoen kan winnen, gingen de 3e en 4e Periodebal uiteindelijk naar Saenden.

Lees meer »

Fortuna W. JO09 wint KFC Leen Tijsterman Toernooi

Gisteren werd op het Kooger Sport Park van KFC voor de 35e keer het internationale Leen Tijsterman Toernooi voor JO09 teams gehouden. In totaal streden er 32 clubs, met onder andere het Belgische Zulte Waregem, Heerenveen, FC Volendam, Excelsior en ADO Den Haag, onder prachtige omstandigheden en voor veel bezoekers om de grote wisselbeker.

Lees meer »

Jeugdspeler Fortuna W. naar Telstar

Ook dit seizoen worden er weer spelers of speelsters in/uit de Zaanstreek uitgenodigd voor een stageperiode bij een Betaald Voetbal Organisatie. Of maken zij zelfs volgend seizoen zelfs de overstap naar een BVO.

Lees meer »

18 mei Oranjefestival bij Fortuna W.

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden tussen de 4 en 12 jaar de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Fortuna Wormerveer op woensdag 18 mei tussen 16 en 19 uur een uniek Oranjefestival op het Watering sportpark van Fortuna Wormerveer aan de Esdoornlaan.

Lees meer »