Nederlands elftal

Programma voorbereiding Hercules Zaandam en zvv Zaandijk

Komende periode zullen de voorbereidingsschema's van de teams uit de Zaanstreek gepubliceerd worden. Deze schema's zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangevuld worden. Zowel Hercules Zaandam als zvv Zaandijk zullen in de weekenden van 03/04, 10/11 en 17/18 september nog bekerwedstrijden spelen voordat de competitie op 25 september begint  

Lees meer »

Ajax-Clinic bij Hercules Zaandam

Het is nog even wachten, maar in de zomervakantie van dit jaar organiseert Ajax een Ajax Camp bij Hercules Zaandam. Van maandag 22 t/m vrijdag 26 augustus kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Lees meer »

Clubs Sportpark De Kuil slaan handen ineen

Naast Hercules Zaandam zijn TV Zaansport en PBsport de vaste bespelers van het sportpark De Kuil. Om het sportpark, de mogelijkheden van het sportpark én de betrokken clubs nog beter onder de aandacht  te brengen hebben ze de handen ineen geslagen.

Lees meer »

Plantenbakactie bij Hercules Zaandam

Net alle andere clubs loopt ook Hercules Zaandam veel inkomsten mis. Geld dat de vereniging in deze moeilijke tijden goed kan gebruiken. Om deze periode toch aan extra inkomsten te komen en tegelijkertijd de entree van het complex enigszins op te fleuren heeft de club letterlijk en figuurlijk een mooie actie bedacht.  

Lees meer »

Hercules Zaandam gaat ook door met Raymond Huisman

Hercules Zaandam maakte eerder bekend dat het met hoofdtrainer Eric Heerings een akkoord heeft bereikt over de verlenging van het contract met 1 jaar (lees hier). Inmiddels is ook bekend dat Raymond Huisman als trainer van het tweede elftal nog een seizoen verbonden blijft aan Hercules Zaandam.

Lees meer »

Kennismakingsdag Jeugd Hercules-Zaandam

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur en het jeugdbestuur van Hercules-Zaandam wil die goed aftrappen. Daarom staat er op zaterdag 28 augustus een sportactiviteit voor jeugd tot en met 18 jaar op het programma. Een kennismakingsdag waarbij iedereen alvast zijn/haar nieuwe team kan leren kennen. Maar ook niet-leden die graag willen meemaken hoe het voetabllen is bij Hercules-Zaandam zijn welkom! Er staan die dag in ieder geval meerdere leuke activiteiten op het programma

Lees meer »