Home » Zaanse Clubs Info » Nieuws Zaanse Clubs » Hercules Zaandam » Succesvol Paastoernooi bij Hercules Zaandam

Succesvol Paastoernooi bij Hercules Zaandam

Gepubliceerd op 18 april 2022 om 13:25

Terwijl bij de meeste clubs genoten werd van de 1e Paasdag, werd er bij Hercules Zaandam gisteren juist volop gevoetbald. De club had namelijk een Toernooi georganiseerd voor de jongste spelers tot 7 jaar.

 

Naast enkele Amsterdamse ploegen waren er diverse Zaanse clubs met één of meerdere teams aanwezig en in totaal deden er 20 ploegen mee aan het Paastoernooi dat op het A-veld werd gespeeld. Onder een stralend zonnetje en toeziend oog van (groot)ouders werd er met veel plezier en enthousiasme gestreden. En als de spelertjes even niet hoefden te spelen, konden ze zich helemaal uitleven op de gigantische luchtkussen. 

 

Na afloop van het Toernooi kregen alle spelertjes nog een standaard en een heerlijke chocolade Paashaas uitgereikt door Toon Nugter. De coördinator / trainer van de onderbouw van Hercules Zaandam keek in ieder geval terug op een zeer geslaagde Toernooidag en was alle vrijwilligers dan ook dankbaar voor alle hulp. 

 

Ben je nog op zoek naar een Toernooi voor mei/juni?? Ga naar het Toernooioverzicht met tientallen jeugdtoernooien voor de mini's t/m O19


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »