Luilakpolderloop bij vv Jisp

Vrijwilligers uit Jisp, atletiekvereniging Lycurgus én vv Jisp hebben de handen weer ineen geslagen en organiseren dit jaar weer de traditionele Luilakpolderloop. Vrijdag 3 juni wordt al weer de 30e editie gehouden, waarvan het parcours grotendeels door het Wormer- en Jisperveld zal lopen.

Lees meer »

Peter Tania verlengt contract bij vv Jisp

vv Jisp is verheugd te melden dat het contract met hoofdtrainer Peter Tania met een jaar is verlengd. De trainer is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de zaterdag vierde klasser en beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking in deze periode.

Lees meer »

Eerste overschrijvingen bekend

Terwijl de herstart van de competities dit seizoen nog moet beginnen, wordt er door de clubs ook al met een schuin oog naar volgend seizoen gekeken. Niet alleen worden er (nieuwe) trainers vastgelegd, ook zijn de eerste (toegezegde) overschrijvingen bekend. 

Lees meer »

Record opbrengst vv Jisp Grote Club Actie

Dit jaar werd er voor ruim 10,7 miljoen euro aan Grote Club Actie loten verkocht in Nederland. Nog nooit was de opbrengst van deze Actie zo hoog. Eén van de 5267 deelnemende verenigingen was vv Jisp, die zelf dit jaar ook een record opbrengst behaalde.

Lees meer »

Voedselbank Zaanstreek shirtsponsor Jisp

De Voedselbank Zaanstreek prijkt met haar naam de komende drie jaar op de tenues van de voetbalvereniging Jisp. „Voor een organisatie die altijd druk is met inzamelingen, is het heel bijzonder om als eerste voedselbank in Nederland zelf een soort sponsorrol te krijgen”, zo meldt voorzitter Hans Brinkhuis van de regionale voedselbank.

Lees meer »