Sale-banners

KFC sluit samenwerking met ShowYourSkills

KFC sluit als eerste club in de Zaanstreek samenwerking met ShowYourSkills en zal gebruik gaan maken van de ShowYourSkills app. Vanaf nu is het voor alle jeugdleden van KFC 1910 (t/m O13) mogelijk om te trainen waar en wanneer zij maar willen: op het pleintje, in huis, in de tuin of op het trainingsveld. Bij ShowYourSkills staan er meer dan 700 uitdagende oefeningen klaar!

Lees meer »

SVA wint Groote Koogsche Toernooi KFC

Vandaag werd de finale dag van het Groote Koogsche Toerrnooi gespeeld. Op een snikheet complex van KFC  was het lastig spelen voor de spelers , maar het publiek kon evengoed nog genieten van enkele hoogstandjes en mooie doelpunten.  Ook de finale tussen SVA en Sporting Krommenie werd gespeeld in 3 blokken van 25 minuten met de daardoor de nodige drinkpauzes. Na een gelijk opgaande eerste blok, sloeg SVA toe in het 2e blok en na enkele mooie doelpunten werd het uiteindelijk 4-1 voor de ploeg van Jeroen Beukman

Lees meer »

SVA en Sp.Krommenie finalisten Groote Koogsche Toernooi KFC

Gisteravond werd op  het sportpark van KFC de poule wedstrijden van het Groote Koogsche Toerrnooi gespeeld. Naast de gastheer en titelverdediger KFC namen de volgende clubs deel aan het jaarlijkse toernooi: vv Assendelft, vvv Westzaan, Saenden, SVA Assendelft, Sporting Krommenie, zvv Zaandijk en WSV'30. 

Lees meer »

Programma Groote Koogsche Toernooi KFC

De voorbereidingen moeten nog beginnen, maar dit weekend is het deelnemersveld en het programma van het Groote Koogsche Toernooi bij KFC bekend gemaakt. Het toernooi geldt al jarenlang voor veel trainers/teams en voetballiefhebbers als "officieuze" opening van het seizoen.

Lees meer »

David Endt gastspreker sponsoravond KFC

Donderdagavond werd er bij KFC een speciale sponsoravond georganiseerd. Voorzitter Tako Boelens trapte af om alle sponsoren en vrienden van KFC te bedanken voor hun trouwe steun aan de club. Samen met alle vrijwilligers maakt het KFC tot de club die ze nu zijn, aldus de voorzitter. 

Lees meer »

Vierde versterking voor KFC

KFC beleefde een wisselvallig seizoen, maar zal ook volgend jaar weer "gewoon" in de 2e klasse zondag te bewonderen zijn. De nieuwe trainer René Reijinga zal dat gaan doen met een selectie die zo goed als intact is gebleven en zelfs uitgebreid wordt met enkele versterkingen.

Lees meer »

Jasmijn van Uden (KFC) naar PSV

Ook dit seizoen worden er weer spelers of speelsters in/uit de Zaanstreek uitgenodigd voor een stageperiode bij een Betaald Voetbal Organisatie. Of maken zij zelfs volgend seizoen zelfs de overstap naar een BVO.

Lees meer »

Fortuna W. JO09 wint KFC Leen Tijsterman Toernooi

Gisteren werd op het Kooger Sport Park van KFC voor de 35e keer het internationale Leen Tijsterman Toernooi voor JO09 teams gehouden. In totaal streden er 32 clubs, met onder andere het Belgische Zulte Waregem, Heerenveen, FC Volendam, Excelsior en ADO Den Haag, onder prachtige omstandigheden en voor veel bezoekers om de grote wisselbeker.

Lees meer »