David Endt gastspreker sponsoravond KFC

Donderdagavond werd er bij KFC een speciale sponsoravond georganiseerd. Voorzitter Tako Boelens trapte af om alle sponsoren en vrienden van KFC te bedanken voor hun trouwe steun aan de club. Samen met alle vrijwilligers maakt het KFC tot de club die ze nu zijn, aldus de voorzitter. 

Lees meer »

Vierde versterking voor KFC

KFC beleefde een wisselvallig seizoen, maar zal ook volgend jaar weer "gewoon" in de 2e klasse zondag te bewonderen zijn. De nieuwe trainer René Reijinga zal dat gaan doen met een selectie die zo goed als intact is gebleven en zelfs uitgebreid wordt met enkele versterkingen.

Lees meer »

Jasmijn van Uden (KFC) naar PSV

Ook dit seizoen worden er weer spelers of speelsters in/uit de Zaanstreek uitgenodigd voor een stageperiode bij een Betaald Voetbal Organisatie. Of maken zij zelfs volgend seizoen zelfs de overstap naar een BVO.

Lees meer »

Fortuna W. JO09 wint KFC Leen Tijsterman Toernooi

Gisteren werd op het Kooger Sport Park van KFC voor de 35e keer het internationale Leen Tijsterman Toernooi voor JO09 teams gehouden. In totaal streden er 32 clubs, met onder andere het Belgische Zulte Waregem, Heerenveen, FC Volendam, Excelsior en ADO Den Haag, onder prachtige omstandigheden en voor veel bezoekers om de grote wisselbeker.

Lees meer »

KFC VR (zat) naar Klimpark Twiske

De competities blijven helaas nog steeds veel te maken hebben met wedstrijden die, om verschillende redenen, verplaatst moeten worden. Ook de wedstrijd van KFC VR (zat) op bezoek bij OSV kon gisteren niet doorgaan.

Lees meer »

Ook Merlijn Hersche kiest voor KFC

KFC is dit seizoen nog in volle strijd om de nacompetitie in de 2e klasse te ontlopen en deed daarin gisteren goede zaken door met 1-0 te winnen van HSV. Achter de schermen zijn de club en de nieuwe trainer René Reijinga ook al druk bezig met het nieuwe seizoen. Nadat eerder al de komst van 2 spelers (Remy Royen en Justin Valk (lees hier meer) ) aangekondigd werd, wordt vandaag al weer de derde versterking bekend gemaakt. 

Lees meer »

Justin Valk keert terug bij KFC

KFC heeft zich voor het komende seizoen met een tweede speler weten te versterken. Nadat eerder al bekend werd, dat Remy Royen de overstap zal maken van WSV'30 naar de Koogers en dat Kevin Kroese de club zal verlaten, is nu kenbaar geworden dat Justin Valk zal terugkeren op het oude nest. 

Lees meer »

Jeffrey Tol volgend seizoen trainer KFC 2

Nadat in december KFC al was rondgekomen met de nieuwe hoofdtrainer René Reijinga is er inmiddels ook een nieuwe trainer vastgelegd voor KFC 2 voor het aankomend seizoen. De afgelopen week hebben beide trainers hun contract bij KFC ondertekend.

Lees meer »