Voetbal in het donker voor KFC O14.2 en O09

Gepubliceerd op 13 maart 2022 om 13:32

Door de corona was het al een paar keer uitgesteld, maar gisteren was het eindelijk zo ver en kon KFC JO14.2 en KFC JO09 gaan Ledsvoetballen. KFC JO14.2. had het uur Ledsvoetbal gewonnen, toen trainer Peter Westerhoven voor zijn team meedeed met een actie van Ledsvoetbal bij Voetbal Varia.

 

De trainer stelde daarnaast een uur beschikbaar aan de teams van de JO09 die daarmee beloond werden voor het grote aantal loten die ze verkocht hadden met de Grote Club Actie bij KFC. De kinderen moesten er dus een tijdje op wachten, maar dat wachten werd gisteravond ruimschoots beloond. Terwijl het op het hele KFC complex donker was, was er op het A-veld een verlicht speelveld uitgezet. Vanaf 19.00 uur werd er onder toeziend oog van de enthousiaste ouders en begeleiders,  meerdere onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Gelukkig waren de shirts en de bal ook verlicht, dus was het voor de spelers en toeschouwers nog redelijk goed te volgen. Voor de spelers van de JO14.2 was daarmee de avond nog niet voorbij, als ze ook nog werden gehuldigd met een beker voor het succesvolle 1e seizoenshelft. 

 

Peter Westerhoven: "het was wel even aanpassen voor de kinderen om te spelen in het donker, maar uiteindelijk was iedereen super enthousiast. Het was dan ook een zeer geslaagde avond" 


Klik hier voor meer informatie over Ledsvoetbal

(foto's Peter Woud, Ledsvoetbal, Peter Westerhoven)


«   »