vv Knollendam 1 weer terug in de competitie

Juist in het jaar dat de club vv Knollendam 90 jaar bestond, lukte het de club vorig seizoen niet om een 1 elftal in te schrijven voor de competitie. Achter de schermen werd er oa door trainer Andy Huitema en bestuurslid René Ortwijn hard gewerkt om dit seizoen weer een rentree te kunnen maken. Met diverse ledenwerfacties en na gesprekken met (gestopte) spelers binnen en buiten de club lukte het weer om een selectie team voor het seizoen 2022-23 te vormen.

Lees meer »

Knollendam krijgt weer een 1e elftal

Het is Knollendam gelukt om genoeg spelers bij elkaar te krijgen om voor volgend seizoen weer een eerste elftal in te schrijven. Afgelopen seizoen, waarin de club ook nog eens 90 jaar bestond, werd er alleen met een derde en vierde elftal gespeeld.

Lees meer »

Feestprogramma 90-jarig vv Knollendam

vv Knollendam bestond afgelopen 31 januari precies 90 jaar en dat zal eind deze maand groots gevierd worden. Het bestuur heeft voor 26 tot en met 28 mei diverse activiteiten op het eigen complex georganiseerd.

Lees meer »

Andy Huitema jaar langer door bij vv Knollendam

vv Knollendam heeft bekend gemaakt dat de betrokken Andy Huitema zeker tot de zomer van 2023 trainer/coach is van vv Knollendam. Aangezien vv Knollendam dit seizoen geen eerste elftal heeft, traint Andy Huitema momenteel het tweede en derde elftal.

Lees meer »