RCZ (zon) wint eigen Toernooi

Donderdag en zaterdag werd het voorbereidingstoernooi bij RCZ gespeeld. Onder goede en vooral op zaterdag gezellige omstandigheden vormden RCZ (zon), RCZ (zat), Knollendam, Beverwijk en WSV'30 één grote poule en speelden de ploegen over de 2 dagen allemaal één keer tegen elkaar.

Lees meer »

Uitslagen eerste avond RCZ Toernooi

Gisteravond ging het RCZ Toernooi van start met de eerste poulewedstrijden. Naast RCZ zondag en zaterdag nemen ook Knollendam, WSV'30 (zat) en Beverwijk deel. Zaterdag 20 augustus worden de resterende wedstrijden gespeeld. 

Lees meer »

Programma RCZ Toernooi

Op donderdag 18 en zaterdag 20 augustus is weer het jaarlijkse RCZ toernooi waarin dit jaar RCZ zondag 1 en RCZ zaterdag 1 het opnemen tegen Knollendam, Beverwijk en WSV (zat). De wedstrijden duren 2*20 minuten

Lees meer »

Programma voorbereiding Sp.Krommenie en RCZ (zat)

Komende periode zullen de voorbereidingsschema's van de teams uit de Zaanstreek gepubliceerd worden. Deze schema's zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangevuld worden. Zowel Sp.Krommenie als RCZ (zat) zullen in de weekenden van 03/04, 10/11 en 17/18 september nog bekerwedstrijden spelen voordat de competitie op 25 september begint  

Lees meer »

RCZ VR ontvangt 5e Periodebal Super Cup

De meeste vrouwen teams waren al enkele weken klaar, maar na afgelopen weekend zijn eindelijk alle competities officieel afgelopen. Het lag al in de lijn der verwachting maar Zaandijk VR (zon), dat ook kampioen werd in de 3e klasse,  werd met een doelsaldo van +30 de winnaar van de 5e periode in de Super Cup. Aangezien de ploeg al 2 Periodeballen had gewonnen, ging de 5e Periodebal naar RCZ, dat eerder ook al beslag legde op de 4e Periode. Met een doelsado van +25 bleven de Racers  ZCFC (+17) ruim voor.

Lees meer »

RCZ: 4 dagen jeugdactiviteiten en toernooien

Vanaf donderdag 26 mei staat het bij RCZ 4 dagen lang vol in teken van allerlei jeugdactiviteiten voor alle leeftijdscategorieën. Aanstaande donderdag ochtend begint het programma met de 100% Fun ochtend voor RCZ Dwergen en de JO7/Mini Racers.

Lees meer »

RCZ VR ontvangt 4e Periodebal Super Cup

Door een 11-1 zege in de laatste speelronde van de 4e periode in de Super Cup, wist RCZ VR alsnog de 4e Periodebal te winnen. Met een doelsaldo van +18, bleven ze de eerdere Periodewinnaars Zaandijk VR (zon) (+17) en KFC VR (zat) (+16) nipt voor. Afgelopen zondag voor de wedstrijd tegen De Rijp, poseerde het team van René Middelkoop  met de gewonnen Periodebal.

Lees meer »

Geslaagde Sportavond voor jeugd RCZ

Met de opbrengsten van de Grote Club Actie organiseert RCZ oa diverse Sportavonden voor de jeugdleden. Vorige week vrijdag was het de eerste avond voor de JO07 en JO08 en gisteravond was het voor de jongens en meiden van de JO09 t/m O13 

Lees meer »

SuperMegaBingo bij RCZ

Zaterdag 23 april wordt bij RCZ weer de alom bekende SuperMegaBingo georganiseerd. De kantine het Jagershuis is vanaf 19.30 uur geopend en de Bingo start om 20.00 uur

Lees meer »

Sportactiviteiten voor jeugd RCZ

Komende periode staan er bij RCZ weer leuke leuke jeugdactiviteiten op het programma. Deze activiteiten worden georganiseerd met de opbrengsten van de Grote Club Actie. Voor zowel jeugdspelers als trainers en leiders organiseert de club in samenwerking met TC Sports een bont aanbod van sportactiviteiten.

Lees meer »

René Middelkoop jaar langer door bij RCZ VR

Hoofdtrainer bij RCZ VR, René Middelkoop is afgelopen week met de club overeengekomen dat hij ook volgend seizoen voor de groep zal staan. René is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Racers, waar hij eerder ook al hoofdtrainer was van de heren-selectie. 

Lees meer »