RCZ: 4 dagen jeugdactiviteiten en toernooien

Vanaf donderdag 26 mei staat het bij RCZ 4 dagen lang vol in teken van allerlei jeugdactiviteiten voor alle leeftijdscategorieën. Aanstaande donderdag ochtend begint het programma met de 100% Fun ochtend voor RCZ Dwergen en de JO7/Mini Racers.

Lees meer »

Geslaagde Sportavond voor jeugd RCZ

Met de opbrengsten van de Grote Club Actie organiseert RCZ oa diverse Sportavonden voor de jeugdleden. Vorige week vrijdag was het de eerste avond voor de JO07 en JO08 en gisteravond was het voor de jongens en meiden van de JO09 t/m O13 

Lees meer »

SuperMegaBingo bij RCZ

Zaterdag 23 april wordt bij RCZ weer de alom bekende SuperMegaBingo georganiseerd. De kantine het Jagershuis is vanaf 19.30 uur geopend en de Bingo start om 20.00 uur

Lees meer »

Sportactiviteiten voor jeugd RCZ

Komende periode staan er bij RCZ weer leuke leuke jeugdactiviteiten op het programma. Deze activiteiten worden georganiseerd met de opbrengsten van de Grote Club Actie. Voor zowel jeugdspelers als trainers en leiders organiseert de club in samenwerking met TC Sports een bont aanbod van sportactiviteiten.

Lees meer »

René Middelkoop jaar langer door bij RCZ VR

Hoofdtrainer bij RCZ VR, René Middelkoop is afgelopen week met de club overeengekomen dat hij ook volgend seizoen voor de groep zal staan. René is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij de Racers, waar hij eerder ook al hoofdtrainer was van de heren-selectie. 

Lees meer »

RCZ gaat samenwerken met voetbalschool RA Soccer Academy

RCZ maakt bekend dat het een samenwerking is aangegaan met de voetbalschool RA Soccer Academy. De voetbalschool staat onder leiding van Ronald Alfred, die geen onbekende is voor de club. Zo speelde hij een aantal jaar in het eerste elftal, voordat hij zelf eerst assistent trainer en vervolgens hoofdtrainer werd van de selectie van RCZ. Momenteel is hij personal trainer en is hij werkzaam bij de jeugd van AFC.

Lees meer »

Ledsvoetbal bij RCZ

Gisteravond werd er bij RCZ weer een leuke teamactiviteit georganiseerd. Ruim 50 spelers van de o11 en o12 speelden namelijk op het eigen complex een onderling toernooi. Waar normaal gesproken 's avonds de lichtmasten volop branden, bleven deze dit keer juist uit.

Lees meer »

Adnan Koc ook volgend seizoen trainer RCZ zaterdag

Gisteren werd bekend dat RCZ de samenwerking met Harry Volkers en George Magielsen heeft uitgebreid met 1 jaar voor de zondagselectie (lees hier). Ook werd duidelijk dat de club het contract met de trainer van de zaterdag selectie Adnan Koc voor 1 seizoen heeft verlengd.

Lees meer »

RCZ verlengt met Harry Volkers en George Magielsen

RCZ gaat ook het seizoen 2022-2023 verder met Harry Volkers als hoofdtrainer van de zondagselectie. De Racers die met het 1e bovenin meedraaien in de 4e klasse en nog ongeslagen zijn hopen de 1e periodetitel binnenkort te kunnen pakken. Als club hopen we op mooie resultaten als er straks na de versoepelde coronamaatregelen weer gevoetbald mag worden en wie weet waar het uiteindelijk allemaal toe leidt.

Lees meer »

RCZ (zat) meteen weer begonnen met trainen

Nadat gisteravond het kabinet definitief bevestigde dat er vanaf vandaag ook weer door de senioren in groepsverband getraind mocht worden, ging in de groepsapp van de zaterdagselectie van RCZ meteen alle seinen op groen om vandaag ook daadwerkelijk te gaan trainen. Omdat het toch enigszins last-minute was kon helaas niet iedereen nog vrij krijgen van zijn werk, maar met 11 man werd de voorbereiding op de 2e seizoenshelft begonnen.

Lees meer »

Geslaagde Oliebollen Toernooi bij RCZ

Terwijl de meesten nog rustig aan het bijkomen zijn van het Kerstweekend, was er bij RCZ vandaag al weer volle bedrijvigheid op het eigen complex. Het jaarlijkse Oliebollen Toernooi voor de gehele jeugdafdeling stond namelijk op het programma. Normaal gesproken wordt het Toernooi elk jaar in de De Struijck gespeeld, maar net als vorig jaar kon het Toernooi vanwege de geldende corona maatregelen daar niet gespeeld worden.

Lees meer »