Jeugdafdeling Rood Wit Zaanstad groeit op meerdere vlakken

Helaas konden er gisteren geen oefenwedstrijden gespeeld worden tegen andere clubs om de jeugdteams goed voor te bereiden op de start van de competitie volgende week. Bij Rood Wit Zaanstad hadden ze gisteren, net als meerdere keren in de afgelopen vakantieperiode een extra trainingsochtend ingepland. 

Lees meer »

Levinho Wijdenbosch verlengt bij Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer Selcuk Akpinar werden verlengd. Het zal voor de hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen worden bij de Rood Witten die uitkomen in de 4e klasse zondag. De trainer hoopt met zijn de team de ambities van de club de komende periode al waar te kunnen maken en volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. 

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad oefent tegen Nederlands Doven Elftal

Rood Wit Zaanstad speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen heel veel oefenwedstrijden, waarvan aanstaande woensdag wel een hele bijzondere. Het Nederlands Doven Elftal komt dan namelijk  op bezoek op Sportpark Poelenburg. Hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch: we werden benaderd om een oefenwedstrijd te spelen tegen het Nederlands Doven Elftal. Uiteraard wilde we daar graag aan mee werken, het is niet alleen een mooi affiche maar ook meteen weer een goed meetmoment voor onze spelers in onze voorbereiding.  

Lees meer »

KinderOranjedag bij Rood Wit Zaanstad

Terwijl er veel activiteiten op Koningsdag helaas niet kunnen doorgaan dit jaar, was er bij Rood Wit Zaanstad een KinderOranjedag. De dag was samen met de voetbalschool SoccerMind, waarmee de club sinds kort een samenwerking (lees hier meer) mee heeft, georganiseerd. 's Morgens was het voor de leeftijd 5 tot 8 jaar en in de middag was het voor kinderen van 9 tot 14 jaar. De eigen leden mochten ook allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad blijft groeien

Ruim een jaar speelt Rood Wit Zaanstad nu op het voormalige complex van Zilvermeeuwen in de wijk Poelenburg. Door de corona periode lag en ligt de competitie grotendeels stil, dus hebben ze er helaas nog niet zo van kunnen genieten als ze zelf gehoopt en gepland hadden. Dat wilt overigens niet zeggen dat de club stil staat, er is veel geklust op het complex om het nog meer een Rood Wit Zaanstad sfeer te geven en ook richt het bestuur zich samen met de trainers op de verdere sportieve groei van de club.

Lees meer »