Jeugdafdeling Rood Wit Zaanstad groeit op meerdere vlakken

Helaas konden er gisteren geen oefenwedstrijden gespeeld worden tegen andere clubs om de jeugdteams goed voor te bereiden op de start van de competitie volgende week. Bij Rood Wit Zaanstad hadden ze gisteren, net als meerdere keren in de afgelopen vakantieperiode een extra trainingsochtend ingepland. 

Lees meer »

Levinho Wijdenbosch verlengt bij Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bekend gemaakt dat de contracten van hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch en assistent trainer Selcuk Akpinar werden verlengd. Het zal voor de hoofdtrainer al weer zijn vierde seizoen worden bij de Rood Witten die uitkomen in de 4e klasse zondag. De trainer hoopt met zijn de team de ambities van de club de komende periode al waar te kunnen maken en volgend seizoen uit te komen in de 3e klasse. 

Lees meer »

Opzet 7*7 vrijdagavond groot succes

Vrijdagavond was de eerste speelronde van het 7 tegen 7 voetbal bij de 30+ en 35+ teams. Elke speelronde wordt in een toernooivorm gespeeld, waarbij steeds dezelfde ploegen 1x tegen elkaar speelt.  Alleen treedt er elke ronde een andere club op als gastheer.

Lees meer »

Rood Wit Zaanstad oefent tegen Nederlands Doven Elftal

Rood Wit Zaanstad speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen heel veel oefenwedstrijden, waarvan aanstaande woensdag wel een hele bijzondere. Het Nederlands Doven Elftal komt dan namelijk  op bezoek op Sportpark Poelenburg. Hoofdtrainer Levinho Wijdenbosch: we werden benaderd om een oefenwedstrijd te spelen tegen het Nederlands Doven Elftal. Uiteraard wilde we daar graag aan mee werken, het is niet alleen een mooi affiche maar ook meteen weer een goed meetmoment voor onze spelers in onze voorbereiding.  

Lees meer »

KinderOranjedag bij Rood Wit Zaanstad

Terwijl er veel activiteiten op Koningsdag helaas niet kunnen doorgaan dit jaar, was er bij Rood Wit Zaanstad een KinderOranjedag. De dag was samen met de voetbalschool SoccerMind, waarmee de club sinds kort een samenwerking (lees hier meer) mee heeft, georganiseerd. 's Morgens was het voor de leeftijd 5 tot 8 jaar en in de middag was het voor kinderen van 9 tot 14 jaar. De eigen leden mochten ook allemaal een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Lees meer »

Selectie trainer en spelers trainen jeugd Rood Wit Zaanstad

Ook deze zaterdag werd er weer volop getraind bij Rood Wit Zaanstad. Onder leiding van selectie trainer Levinho Wijdenbosch en enkele selectie spelers stonden de jeugdteams van de JO08 t/m JO12 op het veld. Na een warming-up met allerlei bal spelletjes, afronden op doel werden de trainingen afgesloten met een partij spel. Ondanks het regenachtige weer, genoten de kinderen in ieder geval weer volop.

Lees meer »

Eindejaarstoernooi bij jeugd Rood Wit Zaanstad

Gisteren werd bij Rood Wit Zaanstad (RWZ) het jaar 2020 afgesloten met een onderling toernooi voor de jeugd. Hoofdtrainer van de jeugd Umit Parmaksiz had samen met enkele vrijwilligers op deze manier weer voor een mooie activiteit gezorgd.

Lees meer »