Alleen maar winnaars Husseltoernooi Saenden

Vandaag werd bij Saenden weer het traditionele Husseltoernooi gehouden. Onder schitterende omstandigheden werd er na 2 jaar afwezigheid van het Toernooi weer volop gevoetbald op het A-veld. Maar liefst 17 teams van 7 spelers/speelsters speelde in 4 poules haar wedstrijdjes, gevolgd door de finale wedstrijden.  

Lees meer »

Guillaume Groot nieuwe trainer Saenden

Een week nadat KFC bekend maakte dat de huidige trainer van Saenden, René Reijinga volgend seizoen voor de groep zal staan, maakte Saenden vandaag bekend dat het ook een trainer voor volgende seizoen heeft gevonden...... de huidige trainer van KFC, Guillaume Groot.

Lees meer »

Leds Voetbal Cup groot succes

Vandaag werd er in sporthal De Zien in Uitgeest de eerste editie van de Leds Voetbal Cup gehouden. De Leds Voetbal Cup is een spectaculair teamuitje in toernooivorm, waarbij alleen het speelveld, de bal en de shirts verlicht zijn.

Lees meer »

Weer online Kerstbingo Loterij zvv Zaandijk

Net als vorig jaar wordt de Kerstbingo Loterij bij zvv Zaandijk weer online gehouden. Zaterdag 18 december wordt het weer een doldwaze online avond onder leiding van de twee presentatoren Sven Willems en Robert Aafjes. Vanuit Studio Buur&Buur zullen zij live de winnende loten trekken, wat interactief te volgen is via verschillende social media kanalen van de club

Lees meer »

Pubquiz bij SVA

Ook dit jaar staat bij SVA weer de inmiddels traditionele Pubquiz op het programma. Vorig jaar kon de quiz vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan, al werd er nog wel online "De Slimste SVA'er" gespeeld.

Lees meer »

Onderling 7 tegen 7 competitie ZCFC

Bij ZCFC gaan ze een onderling 7 tegen 7 competitie opzetten voor alle senioren vanaf ZCFC 3, de vrouwen en de JO19. Gedurende het gehele seizoen 2021/2022 wordt er in de AZ hal achter de kantine van ZCFC. elke donderdagavond diverse wedstrijden gespeeld. Elk ZCFC team kan zich met één of twee ploegen inschrijven voor deze onderlinge competitie. De speelsters van ZCFC VR1 en VR30+ die mee willen spelen worden in 2 tallen ingedeeld bij de overige teams. 

Lees meer »

Clubquiz bij Westzaan

Volgende week zaterdag 6 november organiseert Westzaan de Clubquiz voor de echte Westzaan kenners! Naast het tonen van de clubkennis, moet het vooral weer een gezellig avond worden in de kantine van Westzaan.

Lees meer »

Juventus Masterclass bij Sporting Krommenie

Op maandag 18 oktober, in de herfstvakantie, vindt de Juventus Masterclass plaats bij Sporting Krommenie. Iedereen tussen de 5 en 15 jaar kan zich (vóór 16 oktober) voor deze dag aanmelden om een unieke en volledig verzorgde clinic van professionele trainers van de Italiaanse topclub te krijgen.

Lees meer »

Weer Popquiz bij ZCFC

Volgende week zaterdag 16 oktober organiseert ZCFC weer de jaarlijkse Popquiz. Moest de club, door alle corona maatregelen,  de vorige editie nog noodgedwongen online organiseren, deze editie kan gelukkig weer in de eigen kantine op Sportpark Kalverhoek gespeeld worden.

Lees meer »

Ook 15e editie Penaltybokaal WSV'30 weer geslaagd

Afgelopen vrijdag werd bij de WSV'30 alweer de 15e editie van de Penalty Bokaal georganiseerd. De spelers en speelsters van de jeugdteams van de o07 t/m O15 konden zich voor dit traditionele evenement opgeven. Alle deelnemers werden in 7 (leeftijd) groepen verdeeld en mochten hun penalty's nemen op de WSV keepers Chuck van Sante en Nolita van Nieuwpoort.

Lees meer »

Opzet 7*7 vrijdagavond groot succes

Vrijdagavond was de eerste speelronde van het 7 tegen 7 voetbal bij de 30+ en 35+ teams. Elke speelronde wordt in een toernooivorm gespeeld, waarbij steeds dezelfde ploegen 1x tegen elkaar speelt.  Alleen treedt er elke ronde een andere club op als gastheer.

Lees meer »

Elke 1e vrijdag klaverjassen bij zvv Zaandijk

Ook bij zvv Zaandijk weer terug van weggeweest: elke eerste vrijdagavond van de maand klaverjassen! Na een lange periode van corona maatregelen en vakantie, start vanaf  1 oktober 2021 de klaverjascompetitie weer bij de club. De nieuwe klaverjas commissie hoopt dat naast, de vaste deelnemers er ook weer nieuwe deelnemers welkom geheten kunnen worden in de kantine Schanszicht. 

Lees meer »

Ajax Clinics bij Fortuna W.

Dinsdag 19 oktober vindt er een Ajax-Clinic plaats bij Fortuna W.! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar oud en graag een dag wil trainen als Daley Blind, Sherida Spitse of Ryan Gravenberch kan zich opgeven voor deze Clinic. 

Lees meer »