Beoogd voorzitter Saenden, Sjors Araujo Serrano ontvangt 4e Periodebal Super Cup

De competities en ook de nacompetities zijn inmiddels gespeeld en alle beslissingen zijn gevallen. Daarmee kon er ook een eindrangschikking gemaakt worden in de 4e periode van de Super Cup. Weer was Fortuna W. (zat) ongenaakbaar met een doelsaldo van +35, maar aangezien zij al de 1e en 2e Periodebal wonnen, ging de prijs naar de nummer 2 van de 4e periode. Kampioen Saenden bleef met een doelsaldo van +19, WSV'30 (zat) en Sporting Krommenie (zon) nog ruim voor die niet verder kwamen dan +14 

Lees meer »

Alleen maar winnaars Husseltoernooi Saenden

Vandaag werd bij Saenden weer het traditionele Husseltoernooi gehouden. Onder schitterende omstandigheden werd er na 2 jaar afwezigheid van het Toernooi weer volop gevoetbald op het A-veld. Maar liefst 17 teams van 7 spelers/speelsters speelde in 4 poules haar wedstrijdjes, gevolgd door de finale wedstrijden.  

Lees meer »

3e Periodebal Super Cup voor Saenden

De 3e Periode in de Voetbal Varia Super Cup werd in principe gewonnen door Fortuna W. (zat) met een doelsaldo van +24. Maar aangezien zij de Periodebal al 2x keer hadden gewonnen, ging de 3e Periodebal naar de nummer 2 Saenden dat een doelsaldo had van +22. De Periodebal werd afgelopen zondag voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen KSV uitgereikt.

Lees meer »

Guillaume Groot nieuwe trainer Saenden

Een week nadat KFC bekend maakte dat de huidige trainer van Saenden, René Reijinga volgend seizoen voor de groep zal staan, maakte Saenden vandaag bekend dat het ook een trainer voor volgende seizoen heeft gevonden...... de huidige trainer van KFC, Guillaume Groot.

Lees meer »

Weer grote opbrengst Saenden Grote Club Actie

Saenden kan jaarlijks rekenen op een grote steun bij de verkoop van de loten van de Grote Club Actie. Leden, familieleden en andere betrokkenen kopen elk jaar wel één of meer loten om gezamenlijk voor een zo'n groot mogelijke bijdrage voor de club te zorgen.

Lees meer »

18 en 19 september mini-camping Saenden

Het jeugdbestuur van Saenden vindt het jammer dat ze de laatste periode door Corona niet alles hebben kunnen organiseren wat er eigenlijk in de planning stond. Maar in plaats van in beperkingen te denken, zijn ze juist continu op zoek naar alternatieven en die hebben ze ook nu weer gevonden. Voor de kinderen vanaf JO8 tot en met JO13 organiseert Saenden het komende weekend de Saenden Camping!

Lees meer »

Open Dag Jeugd Saenden

Zaterdag 28 Augustus start de jeugd van Saenden het nieuwe seizoen met een Open Dag. Op deze dag mogen alle leden ook een vriendje en/of vriendinnetje meenemen. Zodat zij vrijblijvend kunnen kijken of ze voetballen bij Saenden leuk vinden. Er zal naast diverse (voetbal)spelletjes, partijtjes ook aan de techniek getraind worden en er is ook weer een luchtkussen. Het beloofd in ieder geval weer een leuke ochtend te worden!  

Lees meer »

Leds Voetbal Cup groot succes

Vandaag werd er in sporthal De Zien in Uitgeest de eerste editie van de Leds Voetbal Cup gehouden. De Leds Voetbal Cup is een spectaculair teamuitje in toernooivorm, waarbij alleen het speelveld, de bal en de shirts verlicht zijn.

Lees meer »