Wisseling in hoofdbestuur Sporting Krommenie

Onlangs heeft bij Sporting Krommenie de algemene ledenvergadering plaats gevonden.  Naast de standaard punten, stond er ook een wijziging in het hoofdbestuur op de agenda,  Tijdens de vergadering werd afscheid genomen van aftredend voorzitter Jan Kee en Meta Neeft, terwijl ook Robert Sosef  het bestuur van Sporting Krommenie heeft verlaten als penningmeester.

Lees meer »

Ajax-clinics bij Sporting Krommenie

In de herfstvakantie organiseert Ajax een Ajax Clinic bij Sporting Krommenie. Op dinsdag 18 oktober 2022 kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een dag lang trainen als een Ajax-speler. Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd leer je verdedigen als Jurriën Timber, dribbelen als Steven Bergwijn en scoren als Romée Leuchter.

Lees meer »

Programma voorbereiding Sp.Krommenie en RCZ (zat)

Komende periode zullen de voorbereidingsschema's van de teams uit de Zaanstreek gepubliceerd worden. Deze schema's zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangevuld worden. Zowel Sp.Krommenie als RCZ (zat) zullen in de weekenden van 03/04, 10/11 en 17/18 september nog bekerwedstrijden spelen voordat de competitie op 25 september begint  

Lees meer »

Sp.Krommenie (zon) en Zaandijk VR winnen FEBO Zaanstad Cup

Zaterdag was de grote finaledag van de FEBO Zaanstad Cup. Net als de vorige dagen was het publiek weer in grote getalen naar het complex van vv Assendelft gekomen. De toeschouwers kregen weer leuke en spannende wedstrijden te zien, waarbij ook de eindrangschikking (plaatsen 5 en lager) van het toernooi werd bepaald. 

Lees meer »

Hoofdsponsors Sporting Krommenie onderteken contract

Onlangs werd door de actieve sponsorcommissie van Sporting Krommenie bekend gemaakt dat met de komst van sponsor JP Leguijt Bouwers de groep van 4 hoofdsponsors weer compleet was. Afgelopen zondagmiddag werden in de kantine van de club de contracten ondertekend met deze groep hoofdsponsors. 

Lees meer »

Nieuwe hoofdsponsor Sporting Krommenie

De sponsorcommissie van Sporting Krommenie heeft de afgelopen periode weer niet stil gezeten. Nadat het eerder al een paar nieuwe bordsponsors voor de club had gestrikt, konden ze gisteren ook nog eens een nieuwe hoofdsponsor bekend maken.

Lees meer »