Meerdere versterkingen voor SVA

Aanstaande woensdag 15 juni is de laatste dag dat spelers zich kunnen inschrijven bij een andere club. Langzamerhand worden de mutaties in de selecties in de Zaanstreek bekend.

Lees meer »

Feestprogramma 90-jarig SVA

15 juli zal SVA 90 jaar bestaan. Om deze mijlpaal groots te vieren zullen er 25 t/m 29 mei diverse activiteiten georganiseerd worden of in een jubileum-jasje gestoken worden. 

Lees meer »

Coen Nusse naar SVA Assendelft

Derdeklasser SVA Assendelft maakte onlangs bekend dat de huidige selectie dusdanig gegroeid is, dan wel zal groeien dat volgend seizoen de selectie uit 3 teams zal gaan bestaan.   Naast dat er spelers uit de JO19, dat in de winterstop promoveerde naar de 4e Divisie, zullen gaan doorstromen, kan de club ook enkele versterkingen verwelkomen. Van Fortuna W. O23 zal, na Gianluca Locatelli (lees hier meer) nu de 2e speler de overstap maken naar SVA Assendelft, namelijk Coen Nusse.      Op de website van SVA Assendelft vertelt de nieuwe aanwinst dat hij een aantal jaar in het 2e/ de O23 van Fortuna W. heeft gespeeld, maar doordat hij 23 jaar is geworden, hij komend seizoen niet meer in de O23 mag voetballen. SVA is voor hem de perfecte volgende stap, aangezien de club overkomt als een hele gezellige club met veel ambitie en Coen Nusse al een aantal jongens uit de selectie kent. Daarbij helpt het ook dat hij bekend is met de nieuwe trainer Jeroen Beukman, die ook overkomt van Fortuna W. O23, en zijn speelwijze.Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

Lees meer »

Geslaagde eerste ochtend SVA Lynx Jeugd Toernooi

Nadat het Toernooi helaas 2 jaar lang niet door kan gaan, was vanmorgen de eerste Toernooidag van het SVA Lynx Toernooi. Verdeeld over 2 dagen (maandag is de 2e dag) komen er maar liefst meer dan 60 jeugdteams in actie, verdeeld over 16 poules.

Lees meer »

Nieuwe trainers én speler SVA -selectie

Ook bij SVA zijn ze al druk met de technische invulling voor volgend seizoen. Nadat eerder al gemeld was dat Jeroen Beukman de nieuwe hoofdtrainer zal worden, zijn ook de namen van de rest van de technische staf voor de selectie bekend gemaakt. 

Lees meer »

SVA benoemt Cees Middelkoop tot Lid van Verdienste

Maandag 14 februari is Cees Middelkoop tijdens de Algemene Ledenvergadering van SVA, benoemd tot Lid van Verdienste. Het bestuur is hem dan ook zeer dankbaar voor wat hij  heeft betekend voor de club vanaf de jaren ’80 toen hij vanuit West-Friesland naar Assendelft kwam. 

Lees meer »

Pubquiz bij SVA

De jaarlijkse Pubquiz bij SVA stond eigenlijk gepland voor 3 december maar door de coronamaatregelen kon deze helaas niet doorgaan. Gelukkig bleek uitstel geen afstel en staat de Pubquiz nu voor maart op het programma.

Lees meer »