SVA wint Groote Koogsche Toernooi KFC

Vandaag werd de finale dag van het Groote Koogsche Toerrnooi gespeeld. Op een snikheet complex van KFC  was het lastig spelen voor de spelers , maar het publiek kon evengoed nog genieten van enkele hoogstandjes en mooie doelpunten.  Ook de finale tussen SVA en Sporting Krommenie werd gespeeld in 3 blokken van 25 minuten met de daardoor de nodige drinkpauzes. Na een gelijk opgaande eerste blok, sloeg SVA toe in het 2e blok en na enkele mooie doelpunten werd het uiteindelijk 4-1 voor de ploeg van Jeroen Beukman

Lees meer »

Oranje Festival bij SVA Assendelft

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SVA op zaterdag 22 mei vanaf 10 uur tot 12 uur een uniek Oranjefestival.

Lees meer »

Meerdere versterkingen voor SVA

Aanstaande woensdag 15 juni is de laatste dag dat spelers zich kunnen inschrijven bij een andere club. Langzamerhand worden de mutaties in de selecties in de Zaanstreek bekend.

Lees meer »

Feestprogramma 90-jarig SVA

15 juli zal SVA 90 jaar bestaan. Om deze mijlpaal groots te vieren zullen er 25 t/m 29 mei diverse activiteiten georganiseerd worden of in een jubileum-jasje gestoken worden. 

Lees meer »

Coen Nusse naar SVA Assendelft

Derdeklasser SVA Assendelft maakte onlangs bekend dat de huidige selectie dusdanig gegroeid is, dan wel zal groeien dat volgend seizoen de selectie uit 3 teams zal gaan bestaan.   Naast dat er spelers uit de JO19, dat in de winterstop promoveerde naar de 4e Divisie, zullen gaan doorstromen, kan de club ook enkele versterkingen verwelkomen. Van Fortuna W. O23 zal, na Gianluca Locatelli (lees hier meer) nu de 2e speler de overstap maken naar SVA Assendelft, namelijk Coen Nusse.      Op de website van SVA Assendelft vertelt de nieuwe aanwinst dat hij een aantal jaar in het 2e/ de O23 van Fortuna W. heeft gespeeld, maar doordat hij 23 jaar is geworden, hij komend seizoen niet meer in de O23 mag voetballen. SVA is voor hem de perfecte volgende stap, aangezien de club overkomt als een hele gezellige club met veel ambitie en Coen Nusse al een aantal jongens uit de selectie kent. Daarbij helpt het ook dat hij bekend is met de nieuwe trainer Jeroen Beukman, die ook overkomt van Fortuna W. O23, en zijn speelwijze.Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

Lees meer »

Geslaagde eerste ochtend SVA Lynx Jeugd Toernooi

Nadat het Toernooi helaas 2 jaar lang niet door kan gaan, was vanmorgen de eerste Toernooidag van het SVA Lynx Toernooi. Verdeeld over 2 dagen (maandag is de 2e dag) komen er maar liefst meer dan 60 jeugdteams in actie, verdeeld over 16 poules.

Lees meer »