(Foto)verslag finaledag FEBO Zaanstad Cup bij vv Assendelft

Zaterdag was de grote finaledag van de FEBO Zaanstad Cup. Net als de vorige dagen was het publiek weer in grote getalen naar het complex van vv Assendelft gekomen. De toeschouwers kregen weer leuke en spannende wedstrijden te zien, waarbij ook de eindrangschikking (plaatsen 5 en lager) van het toernooi werd bepaald. 

Lees meer »

3 nieuwe spelers voor vv Assendelft

Langzaamaan worden er steeds meer namen bekend gemaakt van spelers die komend seizoen voor een andere club zullen uitkomen. Ook bij vv Assendelft zijn er enkele mutaties in de selectie te melden.     Voor komend seizoen zal de ploeg namelijk versterkt worden met de komst van 3 nieuwe spelers. Sander van de Poll en Bas de Groot komen over van Fortuna W.. Bas de Groot speelt momenteel in het 1e zondag team van Fortuna W. en Sander van de Poll is actief in Fortuna W. O23. Yort Willems maakt de overstap van zaterdag 2e klasser Marken. Tegenover de komst van deze 3 spelers staat dat Tonny Hartog de club zal verlaten, hij zal bij vvv Westzaan gaan spelen.    De trainer van vv Assendelft, Lars Keppel is in ieder geval blij met de versterkingen. Lars Keppel: "Ondanks dat ik denk dat we in de competitie momenteel terecht op een plek bovenin de middenmoot staan, zijn we dit seizoen ín de wedstrijden zelf en/of ín de resultaten nog té wisselvallig geweest. Er waren te veel wedstrijden waarbij het kwartje makkelijk de andere kant op had kunnen vallen. Daarin kunnen en moeten we nog constanter worden, willen we de komende jaren met vv Assendelft een stabiele 1e klasser worden. De komst van deze 3 spelers zal de selectie in ieder geval sterker en breder maken en zorgt er ook voor dat we de volgende stappen kunnen maken om deze doelstelling te bewerkstelligen."     Komende periode (deadline is 15 juni) worden alle overschrijvingen bij de clubs in de Zaanstreek die al bekend zijn op een rijtje gezet. 

Lees meer »

Sport en Speldag voor jeugd vv Assendelft

Terwijl er gisteren op het A-veld en B-veld van vv Assendelft het HusselToernooi voor de oudste junioren en senioren werd gespeeld (lees hier meer), vonden er op de overige velden een Sport en Spel Spektakel plaats voor de jeugdteams van vv Assendelft. Beide activiteiten zijn onderdeel van het feestprogramma deze week dat in teken staat van het 110-jarig jubileum van de club.

Lees meer »