Martine Meurs van Pelt verlengt bij Assendelft VR

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 20:29

Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs- van Pelt haar contract heeft verlengd en haar derde seizoen 2022-2023 ingaat met de Assendelft dames 1. Saskia Kortekaas gaat door als elftalleider in het nieuwe seizoen.

 

Martine geeft aan: ‘volgend seizoen hebben we een mooie selectie met veel aanwas uit de MO19. Dat is nodig want dit seizoen was het improviseren’. Dit seizoen hebben de dames met nog zes wedstrijden te spelen  in de top van de vierde klasse meegedraaid ondanks een smalle selectie en diverse blessures. Tot voor een paar weken geleden stonden we zelfs aan kop van de ranglijst na een overwinning op HSV. Na twee nederlagen tegen Alcmaria Victrix zijn de kampioensambities voorlopig in de ijskast geplaatst. (stand 4e klasse)

 

De ambitie voor het aankomende seizoen is om kampioen te worden van de vierde klasse, maar voorop staat het plezier en daarbij nog  beter leren voetballen. Vooralsnog hebben we selectie met 16 dames en hopelijk komen daar nog nieuwe speelsters bij om deze ambities waar te maken.’

 

(aangeleverd vv Assendelft)


«   »