Lars Keppel prijst saamhorigheid vv Assendelft

Gepubliceerd op 13 december 2021 om 15:23

De komende periode zullen er van de Zaanse standaard teams bij de heren en vrouwen  een kleine "tussenrapport" gemaakt worden door de trainers of een andere directe betrokkene.

 

Hoofdtrainer Lars Keppel is bezig aan zijn eerste seizoen bij eerste klasser vv Assendelft. Ondanks enkele versterking afgelopen zomer beleefde de ploeg een tegenvallende voorbereiding in zowel de oefencampagne als in de poulefase van de districtsbeker. In de beker wist de ploeg zelfs geen enkel punt te behalen, terwijl het was ingedeeld met drie (zaterdag) 2e klassers

 

De verwachtingen voor de start van het seizoen waren binnen de club dan ook niet erg hooggespannen. Dat we nu bovenin meedraaien en ook nog de beste papieren hebben om de 1e periode titel te winnen is dan ook gezien de voorbereiding verrassend, maar het zegt ook heel veel over de samenstelling van de selectie, drang van het collectief en de sfeer binnen de groep. Deze saamhorigheid onder de spelers maar ook de staf en het feit dat we elke wedstrijden wel tot 7 a 8 kansen komen, maakt ons inmiddels een niet te onderschatten ploeg in deze competitie. We hebben ook al in meerdere wedstijden bewezen, met doelpunten in de blessuretijd, dat we tot aan het laatste fluitsignaal blijven spelen voor een (nog) beter resultaat. 

 

Hopelijk kunnen we deze lijn na de winterstop dan ook doortrekken en blijven we stabiel in onze resultaten. Met ook nog een eventuele periodetitel zou het dan een meer dan geslaagd seizoen maken, ook al blijft de lange termijn doelstelling dat we minimaal een stabiele middenmoter in de eerste klasse willen worden. Daarvoor kijken we ook al nadrukkelijk naar het 2e elftal, dat het momenteel goed doet in de reserve 3e klasse. Het zou in ieder geval een positieve impact kunnen hebben als het verschil in competitieniveau tussen het 1e en 2e elftal uiteindelijk kleiner werd. Maar we betrekken nu evengoed ook al jonge talentvolle spelers steeds nadrukkelijker bij het niveau van het 1e elftal, zodat ook de komende jaren de noodzakelijke kwaliteit en doorstroming bij de selectie gewaarborgd kan worden.  

 

Stand vv Assendelft in 1e klasse A zondag

 

Lees ook: Deel 1 Blauw Wit W. Deel 2 RCZ VR Deel 3 zvv Zaandijk Deel 4 WSV'30 (zat) Deel 5 Hercules Zaandam VR Deel 6 vv Assendelft Deel 7 Saenden Deel 8 KFC Deel 9 ZCFC VR  Deel 10 FC Zaandam Deel 11 Rood Wit Zaanstad (zat)  Deel 12 Fortuna W. (zon) Deel 13 vv Assendelft VR  Deel 14 SVA Assendelft Deel 15 WSV'30 VR Deel 16 vv Jisp Deel 17 KFC VR (zat) Deel 18 vvv Westzaan Deel 19 Saenden VR Deel 20 Sp.Krommenie  Deel 21 Rood Wit Zaanstad (zon) Deel 22 Hercules Zaandam  Deel 23 WSV'30 (zon) Deel 24 RCZ (zat) Deel 25 KFC VR (zon) Deel 26 zvv Zaandijk VR (zon)

 

 


«   »