Feestprogramma 110-jarig vv Assendelft

Op donderdag 21 april 2022 bestaat vv Assendelft 110 jaar en om dat te vieren heeft het bestuur van de club in samenwerking met "De Club van 90" een mooi feestprogramma samengesteld. Van 15 april april tot en met 23 april zijn er diverse activiteiten voor alle leden van jong tot oud om het 110-jarig bestaan te vieren

Lees meer »

vv Assendelft staat achter Oekraïne

Iedereen zal inmiddels de afschuwelijke beelden hebben gezien van de militaire invasie en het geweld van Rusland in Oekraïne. Wat jarenlang onmogelijk leek, is toch realiteit geworden: er woedt een oorlog in Europa. En het komt dichtbij, zowel letterlijk qua afstand, als figuurlijk omdat we wel mensen kennen die erin worden meegesleurd. Dat zijn soms bekenden van ons, maar ook bekende voetballers en sporters.

Lees meer »

Toernooibeurs bij vv Assendelft

Ondanks dat we weer mogen voetballen en binnenkort alle competities hervat zijn, blijven het toch nog onzekere tijden. Je kunt merken dat clubs en trainers dan ook nog behoudend zijn met het plannen van activiteiten, laat staan van het organiseren en aanmelden van toernooien.

Lees meer »

Lars Keppel en Patrick van der Fits trainers vv Assendelft

Met ingang van seizoen 2022/2023 staan Lars Keppel en Patrick van der Fits voor de groep van Assendelft. Lars Keppel (36) gaat zijn tweede seizoen in. Het eerste seizoen is tot nu toe succesvol verlopen met een goede kans op het winnen van de eerste periode. Hopelijk kan het seizoen snel weer opgestart worden. De ervaren Patrick van der Fits (52) is door vv Assendelft gecontracteerd als versterking van de technische staf en hoofdtrainer van de selectie voor het nieuwe seizoen.

Lees meer »

Selectie vv Assendelft weer op het trainingsveld

De selectie van vv Assendelft stond vanmorgen sinds lange tijd weer op het trainingsveld. Ruim 25 man van het eerste en tweede elftal werkten onder leiding van trainers Lars Keppel en Marco van Biljouw weer de eerste training af richting de herstart van de competitie. Voor beide ploegen staat er in de 2e seizoenshelft veel op het spel. Zo heeft het eerste team onder andere de winst in de 1e periode titel in eigen hand en doet het tweede elftal ook nog volop mee om de promotie in de reserve 3e klasse.

Lees meer »

Ook Nel Kroesen Lid van Verdienste vv Assendelft

Afgelopen donderdagavond heeft vv Assendelft voorzitter Gerard Nol samen met oud-voorzitter Jan Schavemaker bloemen gebracht aan Nel Kroesen. Zij is voor al haar inzet voor de club door het bestuur benoemd tot Lid van Verdienste. De clubmensen kennen haar onder andere als jarenlange omroepster bij wedstrijden 1e elftal. Ook was Nel Kroesen de voorzitster van de succesvolle jubileumcommissie die voor het 100 jarig bestaan in 2012 allerlei festiviteiten organiseerden.

Lees meer »

Jubilarissen en benoeming voorzitter en Leden van Verdiensten vv Assendelft

Nadat eerder al Ineke ter Heide en Trijntje Starreveld waren benoemd tot Lid van Verdienste voor hun inzet voor de club, werd bij de algemene leden jaarvergadering van vv Assendelft op donderdag 11 november jl. Paul Hoeve, Cor van Zaanen, Henny Jan de Smit en Jaap Schellinger ook benoemd tot Lid van Verdienste dankzij  jarenlange vrijwilligerswerkzaamheden voor de club. .

Lees meer »

Eerste avond "train de trainers" vv Assendelft

Afgelopen vrijdag organiseerde Technisch Coördinator Marco van Biljouw van vv Assendelft de eerste "train de trainers" avond van dit seizoen. De avonden zijn bedoeld voor de jonge en/of onervaren trainers van de onderbouw. Marco van Biljouw: "We hebben bij vv Assendelft bewust veel jonge trainers die ook een binding hebben met de club, doordat ze bijvoorbeeld in hogere jeugdteams of in de selectie spelen.

Lees meer »

Uitslag Rabo ClubSupport Actie bekend

Meerdere clubs hebben afgelopen periode mee gedaan met de jaarlijkse Rabo ClubSupport Actie. Bij deze actie kon door leden van de Rabobank stemmen uitgebracht worden op diverse clubs en/of stichtingen. Afhankelijk van het aantal stemmen werd er een financiële bijdrage beschikbaar gesteld aan aan de deelnemende clubs. 

Lees meer »