20 mei Bingo en Karaoke avond bij Westzaan

Het belooft vrijdag 20 mei weer een gezellige avond te worden in de kantine van vvv Westzaan. De evenementencommissie van de club organiseert die avond namelijk een Bingo. En alsof dat nog niet gezellig genoeg is, zal er aansluitend op de diverse Bingo-rondes de Karaoke te voorschijn gehaald worden. 

Lees meer »

Feestprogramma 100-jarig Westzaan

Na een jaartje uitstel kan vvv Westzaan binnenkort eindelijk haar 100-jarig jubileum vieren....Woensdag 22 juni t/m zondag 26 juni staat met diverse (feest)activiteiten in het teken van dit prachtige jubileum.

Lees meer »

Zondag speldag voor de jeugd Westzaan

As zondag 10 april organiseert Westzaan een leuke speldag voor haar jeugdleden. De club heeft hiermee een goede bestemming gevonden voor de opbrengsten vanuit de Grote Club Actie eerder dit seizoen. Ook zal diegene die destijds de meeste loten had verkocht nog gehuldigd worden.Voor de jongste jeugd (Jo8 t/m Jo10) staan er in de ochtend van 09:30 uur tot 11:30 uur allerlei leuke spelletjes op het programma staan....en is er ook noge een zoektocht naar het Gouden Ei. Als afsluiting van de ochtend is er voor iedereen nog wat lekkers.De oudere jeugd (Jo11 t/m Jo19 + Mo15/19) gaan vanaf 12:00 uur tot 15:00 uur onder andere Bubble voetbal en Archery Tag spelen.De jeugdleden en eventueel de ouders kunnen daarna nog het eerste elftal aanmoedigen in haar wedstrijd tegen Geel Wit'20. Het beloofd dus weer een drukke en gezellige dag te worden op het complex van Westzaan 

Lees meer »

Husseltoernooi vvv Westzaan

De jeugdcommissie van vvv Westzaan had grote plannen voor de leden gisteren. Helaas bleek het grootste gedeelte van de jeugd in quarantaine te zitten en moesten de plannen meerdere keren bijgesteld worden door de vele afzeggingen.

Lees meer »

Pieter van Netten nieuwe trainer vvv Westzaan

Pieter van Netten (59 jaar) tekende gisteren zijn contract bij Westzaan voor de komende 2 seizoenen. Pieter is zeker geen onbekende trainer in het Zaanse voetbal; 16 jaar geleden kwam hij vanuit Amsterdam naar Saendelft en was hij de eerste trainer in lange tijd die Fortuna W. weer naar het kampioenschap bracht.

Lees meer »