Sale-banners

Benoeming ereleden bij WSV'30

  Tijdens het Freek Hypotheek Toernooi bij WSV'30 vorige week, was er voorafgaand aan de prijsuitreiking ook een officieel moment vanuit het hoofdbestuur.   Twee leden werden namelijk door het bestuur benoemd tot erelid van WSV'30 voor al hun inzet voor de club. De benoemingen stonden al een tijdje gepland, maar vanwege de coronamaatregelen kon het steeds niet doorgaan. Het bestuur koos daarom, bij uitzondering, om dit tijdens het Freek Hypotheek Toernooi te doen. De twee nieuwe ereleden zijn Hans Bloem en Nico Kramer. Hans Bloem zet zich al zo’n 20 jaar in als elftalleider van WSV'30  zon 1. In het verleden is Hans Bloem daarnaast ook een aantal jaren consul geweest bij WSV'30. Nico Kramer is sinds de jaren ’80 vrijwilliger bij WSV'30. Hij was de afgelopen 4,5 jaar de voorzitter van de club. Eind jaren ’80 was Nico Kramer de secretaris van het algemeen bestuur van toen nog omnivereniging WSV’30. Daarna werd hij voor een aantal jaren voorzitter van het algemeen bestuur. Verder is Nico jarenlang scheidsrechter geweest, zit hij in de Maandagochtendploeg, is hij barvrijwilliger en ontvangt hij samen met zijn vrouw Gretha de scheidsrechters en besturen bij thuiswedstrijden van WSV'30 zon 1.

Lees meer »

Programma Freek Hypotheek Toernooi WSV'30

18, 29 en 21 augustus vindt het vertrouwde Freek Hypotheek toernooi weer plaats op het WSV’30 complex. Een lange traditie wordt hiermee voortgezet en we zijn verheugd dat we wederom een aantrekkelijk toernooi kunnen organiseren voor de 1e en 2e teams.

Lees meer »

Programma voorbereiding WSV'30 (zon) en WSV'30 (zat)

Komende periode zullen de voorbereidingsschema's van de teams uit de Zaanstreek gepubliceerd worden. Deze schema's zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangevuld worden. Zowel WSV'30 (zon) als WSV'30 (zat) zullen in de weekenden van 03/04, 10/11 en 17/18 september nog bekerwedstrijden spelen voordat de competitie op 24/25 september begint  

Lees meer »

WSV'30 stopt noodgedwongen met ophalen oud papier

De vrijwilligers van de oud papierploeg van WSV'30 zullen met ingang van 1 augustus a.s. hun wekelijkse inzameling van het oude papier en karton noodgedwongen moeten staken. Met ingang van 1 augustus a.s. zal er dus geen oud papier meer worden opgehaald in Wormer en Jisp.

Lees meer »

Eerste versterking voor WSV'30

WSV'30, dat bezig is aan een wisselvallig seizoen en zich mede daarom nog  niet (betrekkelijk) veilig heeft kunnen  in de 3e klasse zondag, heeft voor volgend seizoen de eerste versterking binnen. 

Lees meer »