Home » Zaanse Clubs Info » Nieuws Zaanse Clubs » WSV'30 » Ebel Hoekstra jaar langer hoofdtrainer bij WSV'30 (zat)

Ebel Hoekstra jaar langer hoofdtrainer bij WSV'30 (zat)

Gepubliceerd op 31 januari 2022 om 21:53

WSV’30 heeft met Ebel Hoekstra afgesproken om nog een jaar met elkaar verder te gaan. Kind van de club Hoekstra  die als trainer bezig is aan zijn eerste jaar bij de club, traint ook volgend seizoen de Zaterdag selectie.

 

Zowel de spelers als de trainersstaf zijn erg tevreden over de route die dit jaar is ingeslagen om op zaterdag selectievoetbal te spelen. Hoekstra: "de volledige spelersgroep heeft aangegeven het komend jaar door te gaan met ontwikkelen en presteren binnen de zaterdag selectie, daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. De ambitie voor het volgend seizoen is dan ook om verder te professionaliseren door o.a. de staf verder kwalitatief uit te breiden. De groep barst van het talent, daar hebben we in verschillende wedstrijden voor de winterstop al glimpen van gezien.

 

Ik ben ervan overtuigd dat we na de winterstop de groei die we doormaken gaan omzetten in meer resultaat. Voor het komend seizoen gaat de lat omhoog en wordt promotie naar de 3e Klasse een reëel doel. "  

 

Foto: links assistent trainer Robin Koeman en rechts Ebel Hoekstra voorafgaand aan de oefenwedstrijd zvv Zaandijk - WSV'30 (zat) dat in een 3-3 gelijkspel eindigde.

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »