Vriendinnendag bij WSV'30

Gepubliceerd op 10 mei 2021 om 21:16

Ondanks dat de meiden- en damesafdeling van WSV'30 nog steeds groeiende is, is er volgend seizoen nog voldoende ruimte voor nieuw speelsters. De verwachting is dat WSV'30 in elke leeftijdscategorie bij de meiden waarschijnlijk minimaal 1 team zal hebben, dus er is plek voor speelsters van alle leeftijden.

 

Voor alle meiden in de leeftijd van 9 tot 15 jaar die het leuk vinden om te voetballen, organiseert WSV'30 zondag 16 mei een Vriendinnendag op haar complex. Tussen 10.30 uur en 13.00 uur worden er allerlei voetbalspelletjes en partijtjes.gehouden om op een leuke manier kennis te maken met het meiden voetbal bij WSV'30. Naast de eigen leden kan iedereen, die bijvoorbeeld nog twijfelt om op voetbal te gaan of het misschien nog spannend vindt om alleen te komen trainen, zich opgeven voor deze voetbalochtend! 

 

Je vindt hier meer informatie over hoe je kunt aanmelden voor de Vriendinnendag bij WSV'30. 

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de berichten vanuit de KNVB over de Corona of volgend seizoen. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »