Hemelvaart Toernooi zvv Zaandijk groot succes

Het was gisteren weer een topdrukte op het complex van zvv Zaandijk, waar het jaarlijkse Hemelvaart Toernooi werd gehouden. Het toernooi bij zvv Zaandijk bestaat al rond de 35 jaar en werd oorspronkelijk georganiseerd door de zaterdagploeg van de club. In eerste instantie was het nog een sterk bezet toernooi, met zelfs Ajax ZM3 een keer als deelnemer, maar daarna is uitgegroeid tot vooral een gezelligheidstoernooi.

Lees meer »

Feestavond jaren'70 stijl bij zvv Zaandijk

De Dames afdeling van zvv Zaandijk bestaat 50 jaar en heeft mede daarom de afgelopen periode al diverse activiteiten bij de club georganiseerd. Ook vrijdag 20 mei staat er weer een groot feest gepland in de eigen kantine.

Lees meer »

zvv Zaandijk organiseert feest voor de jeugd

Bij zvv Zaandijk wordt regelmatig een gezellige feest- of bingo avond georganiseerd en dit keer zijn specifiek de jeugdleden aan de beurt. Zaterdag 9 april wordt er, door de damesafdeling dat dit jaar 50 jaar bestaat, in de avonduren namelijk voor hun een "keiharde Fissa" georganiseerd.

Lees meer »

Gooische Vrouwen Bingo zvv Zaandijk

Vorig jaar werd de 4e editie van de Gooische Vrouwen Bingo bij zvv Zaandijk nog noodgedwongen online gehouden, maar dit jaar is het gelukkig weer ouderwets in de kantine van de club. De organisatie is weer in handen van de Damesafdeling van zvv Zaandijk dat dit jaar 50 jaar bestaat. Zij  nodigen alle dames uit om zaterdag 5 maart gezellig mee te doen.

Lees meer »

Christopher Manuputty ook volgend seizoen trainer zvv Zaandijk

Terwijl het bij de meeste andere clubs in de Zaanstreek het de laatste weken druk was met het verlengen of aanstellen van trainers, bleef het in Zaandijk betrekkelijk stil. Afgelopen week werd bekend dat de trainer van het 2e elftal Mo Kusadasi zijn contract had verlengd en daarmee was de gehele staf voor de zvv Zaandijk selectie voor volgend seizoen eigenlijk al weer rond.

Lees meer »

zvv Zaandijk verlengt met Mo Kusadasi

zvv Zaandijk heeft overeenstemming bereikt om het contract van Mo Kusadasi met één jaar te verlengen. De trainer die bezig is aan zijn eerste jaar bij de Zaandijkers, traint ook volgend seizoen de 2e herenzondag-/beloftenteam.

Lees meer »

Leds Voetbal Cup groot succes

Vandaag werd er in sporthal De Zien in Uitgeest de eerste editie van de Leds Voetbal Cup gehouden. De Leds Voetbal Cup is een spectaculair teamuitje in toernooivorm, waarbij alleen het speelveld, de bal en de shirts verlicht zijn.

Lees meer »

Weer online Kerstbingo Loterij zvv Zaandijk

Net als vorig jaar wordt de Kerstbingo Loterij bij zvv Zaandijk weer online gehouden. Zaterdag 18 december wordt het weer een doldwaze online avond onder leiding van de twee presentatoren Sven Willems en Robert Aafjes. Vanuit Studio Buur&Buur zullen zij live de winnende loten trekken, wat interactief te volgen is via verschillende social media kanalen van de club

Lees meer »

Pubquiz bij SVA

Ook dit jaar staat bij SVA weer de inmiddels traditionele Pubquiz op het programma. Vorig jaar kon de quiz vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan, al werd er nog wel online "De Slimste SVA'er" gespeeld.

Lees meer »

Onderling 7 tegen 7 competitie ZCFC

Bij ZCFC gaan ze een onderling 7 tegen 7 competitie opzetten voor alle senioren vanaf ZCFC 3, de vrouwen en de JO19. Gedurende het gehele seizoen 2021/2022 wordt er in de AZ hal achter de kantine van ZCFC. elke donderdagavond diverse wedstrijden gespeeld. Elk ZCFC team kan zich met één of twee ploegen inschrijven voor deze onderlinge competitie. De speelsters van ZCFC VR1 en VR30+ die mee willen spelen worden in 2 tallen ingedeeld bij de overige teams. 

Lees meer »

Clubquiz bij Westzaan

Volgende week zaterdag 6 november organiseert Westzaan de Clubquiz voor de echte Westzaan kenners! Naast het tonen van de clubkennis, moet het vooral weer een gezellig avond worden in de kantine van Westzaan.

Lees meer »

Juventus Masterclass bij Sporting Krommenie

Op maandag 18 oktober, in de herfstvakantie, vindt de Juventus Masterclass plaats bij Sporting Krommenie. Iedereen tussen de 5 en 15 jaar kan zich (vóór 16 oktober) voor deze dag aanmelden om een unieke en volledig verzorgde clinic van professionele trainers van de Italiaanse topclub te krijgen.

Lees meer »

Weer Popquiz bij ZCFC

Volgende week zaterdag 16 oktober organiseert ZCFC weer de jaarlijkse Popquiz. Moest de club, door alle corona maatregelen,  de vorige editie nog noodgedwongen online organiseren, deze editie kan gelukkig weer in de eigen kantine op Sportpark Kalverhoek gespeeld worden.

Lees meer »

Ook 15e editie Penaltybokaal WSV'30 weer geslaagd

Afgelopen vrijdag werd bij de WSV'30 alweer de 15e editie van de Penalty Bokaal georganiseerd. De spelers en speelsters van de jeugdteams van de o07 t/m O15 konden zich voor dit traditionele evenement opgeven. Alle deelnemers werden in 7 (leeftijd) groepen verdeeld en mochten hun penalty's nemen op de WSV keepers Chuck van Sante en Nolita van Nieuwpoort.

Lees meer »

Opzet 7*7 vrijdagavond groot succes

Vrijdagavond was de eerste speelronde van het 7 tegen 7 voetbal bij de 30+ en 35+ teams. Elke speelronde wordt in een toernooivorm gespeeld, waarbij steeds dezelfde ploegen 1x tegen elkaar speelt.  Alleen treedt er elke ronde een andere club op als gastheer.

Lees meer »

Elke 1e vrijdag klaverjassen bij zvv Zaandijk

Ook bij zvv Zaandijk weer terug van weggeweest: elke eerste vrijdagavond van de maand klaverjassen! Na een lange periode van corona maatregelen en vakantie, start vanaf  1 oktober 2021 de klaverjascompetitie weer bij de club. De nieuwe klaverjas commissie hoopt dat naast, de vaste deelnemers er ook weer nieuwe deelnemers welkom geheten kunnen worden in de kantine Schanszicht. 

Lees meer »

Ajax Clinics bij Fortuna W.

Dinsdag 19 oktober vindt er een Ajax-Clinic plaats bij Fortuna W.! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar oud en graag een dag wil trainen als Daley Blind, Sherida Spitse of Ryan Gravenberch kan zich opgeven voor deze Clinic. 

Lees meer »