Programma voorbereiding Hercules Zaandam en zvv Zaandijk

Komende periode zullen de voorbereidingsschema's van de teams uit de Zaanstreek gepubliceerd worden. Deze schema's zijn onder voorbehoud en kunnen nog aangevuld worden. Zowel Hercules Zaandam als zvv Zaandijk zullen in de weekenden van 03/04, 10/11 en 17/18 september nog bekerwedstrijden spelen voordat de competitie op 25 september begint  

Lees meer »

zvv Zaandijk VR (zon) wint óók de Super Cup

zvv Zaandijk VR (zon) had dit seizoen het beste doelsaldo in de Zaanstreek met +87 en won daarmee de eerste Voetbal Varia Super Cup. Op de tweede plek eindigde RCZ VR met +77 en derde werd KFC VR (zat) met +33. Eerder dit seizoen kreeg de ploeg ook al de 1e en de 3e Periodebal uitgereikt en won het in principe ook de 5e Periodebal, maar deze ging uiteindelijk naar RCZ VR aangezien een ploeg maar maximaal 2 ballen in één seizoen kan winnen.  

Lees meer »

Sp.Krommenie (zon) en Zaandijk VR winnen FEBO Zaanstad Cup

Zaterdag was de grote finaledag van de FEBO Zaanstad Cup. Net als de vorige dagen was het publiek weer in grote getalen naar het complex van vv Assendelft gekomen. De toeschouwers kregen weer leuke en spannende wedstrijden te zien, waarbij ook de eindrangschikking (plaatsen 5 en lager) van het toernooi werd bepaald. 

Lees meer »

Hemelvaart Toernooi zvv Zaandijk groot succes

Het was gisteren weer een topdrukte op het complex van zvv Zaandijk, waar het jaarlijkse Hemelvaart Toernooi werd gehouden. Het toernooi bij zvv Zaandijk bestaat al rond de 35 jaar en werd oorspronkelijk georganiseerd door de zaterdagploeg van de club. In eerste instantie was het nog een sterk bezet toernooi, met zelfs Ajax ZM3 een keer als deelnemer, maar daarna is uitgegroeid tot vooral een gezelligheidstoernooi.

Lees meer »

Feestavond jaren'70 stijl bij zvv Zaandijk

De Dames afdeling van zvv Zaandijk bestaat 50 jaar en heeft mede daarom de afgelopen periode al diverse activiteiten bij de club georganiseerd. Ook vrijdag 20 mei staat er weer een groot feest gepland in de eigen kantine.

Lees meer »

zvv Zaandijk VR (zon) ontvangt 3e Periodebal Super Cup

Eerder dit seizoen won zvv Zaandijk VR (zon) al de 1e periode van de Super Cup en ook in de 3e periode had de ploeg van trainer Peter Tania het beste doelsaldo. Met een doelsaldo van +18 bleven ze RCZ met +10 en vv Assendelft met +8 ruim voor. Afgelopen zondagochtend werd voor het vertrek naar de uitwedstrijd tegen Enkhuizen de Periodebal uitgereikt.

Lees meer »

zvv Zaandijk organiseert feest voor de jeugd

Bij zvv Zaandijk wordt regelmatig een gezellige feest- of bingo avond georganiseerd en dit keer zijn specifiek de jeugdleden aan de beurt. Zaterdag 9 april wordt er, door de damesafdeling dat dit jaar 50 jaar bestaat, in de avonduren namelijk voor hun een "keiharde Fissa" georganiseerd.

Lees meer »

Leds Voetbal Cup groot succes

Vandaag werd er in sporthal De Zien in Uitgeest de eerste editie van de Leds Voetbal Cup gehouden. De Leds Voetbal Cup is een spectaculair teamuitje in toernooivorm, waarbij alleen het speelveld, de bal en de shirts verlicht zijn.

Lees meer »