Sportdag voor zvv Zaandijk JO11, JO12 en MO13

Gepubliceerd op 17 april 2021 om 17:19

Vandaag werd er voor de JO11, JO12 en de MO13 een Sportdag georganiseerd bij zvv Zaandijk. De Sportdag stond onder leiding van Lorenzo Johns,. Hij loopt stage bij zvv Zaandijk en voor zijn opleiding Sport en Bewegen op het Regio College moest hij een evenement organiseren.

 

Ook deze week was de opkomst voor de zaterdag-activiteiten bij zvv Zaandijk weer goed te noemen en kon Lorenzo rekenen op de hulp van meerdere trainers en vrijwilligers die zich aangeboden hadden om te helpen. Rond 9 uur werd er verzameld en werden er eerst kleine groepjes gevormd. Op het A-veld was er een heel parcours met diverse onderdelen klaar gezet. Met veel enthousiasme en een sportieve onderlinge strijd gingen de groepjes de diverse onderdelen af. Ze moesten onder andere latje schieten, penalties nemen, slalom met afwerken en boter, kaas & eieren spelen. Nadat alle onderdelen waren afgewerkt was er een kleine pauze met drinken, voordat er begonnen werd met een onderling mix toernooi.

 

Organisator Lorenzo Johns was in ieder geval tevreden over het goede verloop van de ochtend. Ik ben sowieso al blij met de mogelijkheden die zvv Zaandijk mij ook vandaag weer biedt. Afgelopen week ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen waarbij ik de hulp kreeg van 10 spelers en speelsters van de club. Ik loop al ongeveer 3 jaar stage en help mee met het trainen van de jeugd. Ik zou daar dan ook graag in door willen gaan. 

Technisch Coördinator Gert Jan Olie vult hem aan: zvv Zaandijk wil niet alleen spelers de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen, maar ook beginnende trainers willen we een kans bieden. We helpen de stagiaires dan ook graag bij het organiseren van dit soort evenementen voor hun opleiding. Het is op deze manier een win-win situatie, met vandaag dan de spelers en speelsters als grote winnaar aangezien ze weer een leuke voetbalochtend hadden    

 

(foto's en info aangeleverd zvv Zaandijk)


    Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

     

    (gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
    «   »