Weer nieuwe speler voor ZVC'22

De spelerscarrousel in de Zaanstreek lijkt steeds meer lost te komen en terwijl de reguliere competities bijna afgelopen zijn, wordt er achter de schermen óók volop gewerkt aan de selecties voor volgend seizoen

Lees meer »

Sfeerimpressie clubhuis ZVC'22

Er wordt steeds meer bekend hoe de organisatie en het complex van de nieuwe fusieclub ZVC'22 er gaat dan wel moet gaan zien. Op sportpark Hoornseveld wordt er momenteel al druk gebouwd, al zal de nieuwe club zeker komend seizoen nog wel op 2 complexen actief zijn totdat alles zo goed als klaar is. De verwachtte oplevering van het clubhuis is januari 2024

Lees meer »

Speler FC Zaandam kiest voor OSV

In andere voetbalregio's draait de spelers carrousel op volle toeren, ook in de Zaanstreek begint het toch ook langzaam los te komen. Steeds meer gaat het vizier ook richting het volgende seizoen

Lees meer »

Nieuwe staf ZVC'22 selectie zo goed als rond

De TC commissie senioren voetbal van de nieuwe fusieclub ZVC'22 is er in geslaagd om Jasser Abidi aan te stellen als assistent trainer van Peter van der Zwaan voor de selectie van ZVC’22. Jasser Abidi deed ervaring op bij SDZ waar hij bij de jeugdafdeling diverse teams heeft getraind. Hij zal Peter van der Zwaan gaan assisteren bij de trainingen van de selectie en daarnaast het 2e elftal begeleiden. 

Lees meer »

ZVC'22 officieel opgericht

Donderdagmiddag 3 maart 2022 was het dan zover, ten overstaan van notaris Rik Jacobs is de oprichtingsakte van de Zaanse Voetbal Combinatie ’22 (kortweg ZVC’22) getekend.

Lees meer »

Serdar Ozturk maakt seizoen af als trainer FC Zaandam

Deze week heeft het bestuur van FC Zaandam de samenwerking met hoofdtrainer Patrick Huisman per direct beëindigd. Het bestuur heeft vastgesteld dat er onvoldoende vertrouwen aanwezig was om het lopende voetbalseizoen bij de selectie op een goede manier af te sluiten. Vanzelfsprekend is FC Zaandam dank verschuldigd aan Patrick Huisman voor zijn inzet voor de vereniging en meer specifiek voor zijn werkzaamheden ten aanzien van de selectie. De club wenst Patrick Huisman succes in zijn verdere trainersloopbaan en alle goeds het komende jaar bij zijn nieuwe club ZCFC.

Lees meer »

Strandtraining FC Zaandam

In verband met de schoolvakanties was er gisteren geen competitie bij de onderbouw. De jeugd van FC Zaandam trok daarom gisteren naar Egmond aan Zee voor een extra strandtraining. 

Lees meer »

Peter van der Zwaan eerste trainer fusieclub ZVC'22

De technische commissie seniorenvoetbal van de fusievereniging ZVC’22 is erin geslaagd om Peter van der Zwaan als hoofdtrainer aan te stellen voor het nieuwe seizoen 2022-2023. Met de keuze voor Peter van der Zwaan als nieuwe hoofdtrainer was de zoektocht al vrij snel ten einde gekomen. De diverse gesprekken met Peter van der Zwaan gaven de nieuwe fusieclub direct een goed gevoel en het gevoel bleek wederzijds.Als voetballer heeft Peter van der Zwaan zijn sporen ook verdiend bij oa Telstar voordat hij trainer werd bij  TOB, Abcoude, IVV, EVC en tot slot De Rijp. Peter neemt dus al een brok aan ervaring met zich mee als trainer.ZVC'22 wilde graag een enthousiaste hoofdtrainer die direct inzetbaar is en hierin zijn wij geslaagd. Door de fusie tussen zvv Zaanlandia en FC Zaandam ontstaat er met ZVC'22 een nieuwe ambitieuze vereniging. Samen met de trainer en de rest van de staf rondom de selectie zal de club er alles aan doen om die ambities waar te maken.

Lees meer »

zvv Zaanlandia verlengt contract trainer Johan van Wort niet

zvv Zaanlandia zal het contract met hoofdtrainer Johan van Wort dat aan het einde van het seizoen afloopt niet gaan verlengen. Vorig seizoen moest zvv Zaanlandia noodgedwongen beginnen met een nieuwe zaterdag-selectie en Johan van Wort nam destijds de uitdaging om met een smalle groep aan de slag te gaan aan.

Lees meer »