Home » Zaanse Clubs » Weekend 30/31 januari

Weekend 30/31 januari

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 10:18

Ook dit weekend was het bij de meeste Zaanse voetbalclubs weer een drukte. Daarbij valt op dat meer clubs/teams steeds meer op zoek gaan naar alternatieve locaties of alternatieve activiteiten om toch voor een beetje afwisseling te zorgen. Maar er werd ook gewoon volop onderlinge wedstrijden, trainingen en toernooitjes op het complex gespeeld. Op de social media kanalen van diverse clubs zijn hier meer foto's, filmpjes en/of verslagen te vinden. Hieronder zal komende dagen een verzameling van de activiteiten van dit weekend ontstaan.

 

  • Nadat Saenden O12/O13 al een bootcamp had op het strand, had  Saenden dit weekend een bootcamp op haar complex georganiseerd. Er zijn meerdere filmpjes en foto's gemaakt van de diverse meiden en jongensteams die weer een geslaagde dag hadden. 
  • Bij Rood Wit Zaanstad werd er zaterdag weer volop getraind door de jeugd die door de komst van vriendjes en vriendinnetjes steeds groter wordt. Rood Wit Zaanstad had 2 filmpjes gemaakt van de trainingen. 
  • Bij KFC speelde de O12-1 en O12-2 zaterdag een onderlinge wedstrijd. Op diverse filmpjes is te zien dat de gemixte teams er in de koude ochtenduren evengoed vol enthousiasme een spannende wedstrijd van maakten
  • De trainers van FC Zaandam hadden zaterdagochtend voor de O08 t/m O11 een parcours uitgezet. De spelers moesten 6 onderdelen met onder andere diverse partijvormen doorlopen.  
  • Sporting Krommenie maakte veel foto's van de onderlinge wedstrijden tot aan een gast-training voor de MO19, verzorgd door hoofdtrainer Jordi van Beek. 

 

(voor de links naar een persoonlijke account is toestemming gevraagd)
«   »