Zaanse Selectie Vrouwen bekend gemaakt

Begin juli wist zvv Zaandijk op het complex van vv Assendelft de tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup te winnen door in de finale WSV'30 te verslaan na penalty's. Net als bij de heren werd er tijdens de vijf toernooidagen door een team van scouts met (Zaanse) voetbal coryfeeën alle speelster beoordeeld.

Lees meer »

Zaanstad Cup "scouts" maken Zaanse Selectie Heren bekend

Begin juli werd op het complex van vv Assendelft de tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup afgewerkt. Onder ruime belangstelling werd er vijf dagen volop gestreden om de finale plaatsen, maar was het toernooi vooral weer een mogelijkheid  om gezamenlijk van het Zaanse voetbal te genieten.  Uiteindelijk was het Sporting Krommenie dat deze geslaagde editie wist te winnen door in de finale Fortuna Wormerveer (zon) te verslaan na het nemen van penalty's. 

Lees meer »

Zaanstad PupCup krijgt definitief vervolg

Tijdens de afgelopen editie van de FEBO Zaanstad Cup werd er voor de eerste keer ook de Zaanstad PupCup georganiseerd. Dit toernooi werd gezamenlijk georganiseerd door de organisator van de Zaanstad Cup SportsGen en TC-Sports.

Lees meer »

Ed Kuijper blikt terug op succesvolle FEBO Zaanstad Cup

Afgelopen zaterdag kwam er met de grote finaledag een einde aan de 2e editie van de FEBO Zaanstad Cup. Ed Kuijper van organisator SportsGen kijkt in ieder geval terug op een weer zeer geslaagde editie. Het toernooi is eigenlijk precies zo verlopen, zoals we vooraf gehoopt en verwacht hadden. Eén groot voetbalfeest voor de jonge en de oude generatie als afsluiter van het voetbalseizoen.   

Lees meer »

(Foto)verslag finaledag FEBO Zaanstad Cup

Zaterdag was de grote finaledag van de FEBO Zaanstad Cup. Net als de vorige dagen was het publiek weer in grote getalen naar het complex van vv Assendelft gekomen. De toeschouwers kregen weer leuke en spannende wedstrijden te zien, waarbij ook de eindrangschikking (plaatsen 5 en lager) van het toernooi werd bepaald. 

Lees meer »

FEBO Zaanstad Cup: halve finalisten en schema finaledag bekend

Onder enorm grote belangstelling waren vrijdagavond de laatste poulewedstrijden op de FEBO Zaanstad Cup en konden alle eindstanden worden opgemaakt. Donderdag plaatsten titelhouder vv Assendelft, Sporting Krommenie (zon), vv Assendelft VR en zvv Zaandijk VR zich al voor de halve finales en daar zijn gisteren 4 ploegen bij gekomen

Lees meer »