Home » Zaanstad Cup » Algemeen

Programma Zaanstad PupCup 2022

Volgende week staat op het op het complex van vv Assendelft niet alleen de FEBO Zaanstad Cup op het programma, ook wordt er voor de eerste keer de Zaanstad Pup Cup georganiseerd.

Lees meer »

Programma poulewedstrijden FEBO Zaanstad Cup 2022

Vorige week werd bij gastheer van de FEBO Zaanstad Cup 2022, vv Assendelft de loting verricht. Inmiddels is ook het programma voor de poulewedstrijden bekend. Er heeft nog wel één wijziging plaats gevonden in de poule indeling, aangezien OFC zich uit poule B heeft moeten terugtrekken.

Lees meer »

Pouleindelingen FEBO Zaanstad Cup 2022

Donderdag avond was bij vv Assendelft de loting voor de FEBO Zaanstad Cup 2022. Na de succesvolle editie vorig jaar bij WSV'30, wordt de FEBO Zaanstad Cup in de nieuwe opzet van dinsdag 28 juni t/m 2 juli, voor de 2e keer georganiseerd. Lukt het vv Assendelft en KFC VR (zon) hun titels succesvol te verdedigen of krijgen we nieuwe winnaars?!?

Lees meer »

Zaanstad Cup ook voor Pupillen en Walking Football teams

Terwijl de competities nog volop gaande zijn, wordt er ook steeds meer bekend over de invulling van de FEBO Zaanstad Cup bij vv Assendelft eind juni. Dit jaar zal er aanvullend op dé Zaanse seizoenafsluiting namelijk ook de Zaanstad Pup Cup en de Zaanstad Senior Cup plaats vinden.  De organisatie van deze 2 toernooien ligt, in samenwerking met hoofdorganisator SportsGen, vooral in handen van TC Sports van Sven Talsma en Lex Constant. 

Lees meer »

Deelnemersveld FEBO Zaanstad Cup 2022 bijna rond

Nog geen  twee weken nadat de uitnodigingen naar de Zaanse clubs waren verstuurd, is het deelnemersveld voor de FEBO Zaanstad Cup 2022 al bijna helemaal ingevuld. Bij de vrouwen hebben zich 10 teams aangemeld en bij de heren zijn er dat op dit moment 17 teams. Voor de laatste 3 plekken zijn er al 2 "officieuze" toezeggingen gedaan, maar is het nog even wachten op de definitieve bevestiging vanuit de betreffende clubs. Er zullen tijdens de komende editie bij vv Assendelft in ieder geval enkele "debutanten" hun opwachting gaan maken. Bij de heren zijn dat KFC, ZCFC, vv Jisp en de zaterdagploeg van WSV'30 en bij de vrouwen vv Assendelft en Sporting Krommenie, dat volgend seizoen weer met een vrouwen team aan de competitie wil gaan deelnemen. (klik hier voor alle deelnemers)     

Lees meer »

Voorbereidingen Zaanstad Cup 2022 begonnen

De eerste voorbereidingen voor de FEBO Zaanstad Cup 2022 zijn weer in gang gezet. Alle clubs in de Zaanstreek ontvingen van organisator SportsGen een uitnodiging voor het Toernooi en de eerste toezegging volgde met SVA Assendelft al direct. (overzicht met deelnemende teams tot dusver)

Lees meer »

vv Assendelft gastheer Zaanstad Cup 2022

De winnaar van de FEBO Zaanstad Cup 2021 bij de heren vv Assendelft zal de gastheer zijn van de editie in 2022.  Vandaag kwamen voorzitter Gerard Nol en Paul Bergkamp  namens het bestuur van de zondag eersteklasser en Ed Kuijper namens organisator SportsGen tot overeenstemming dat het toernooi op het complex van vv Assendelft zal worden gespeeld.

Lees meer »