Home » Zaanstad Cup » Algemeen » vv Assendelft gastheer Zaanstad Cup 2022

vv Assendelft gastheer Zaanstad Cup 2022

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 09:35

De winnaar van de FEBO Zaanstad Cup 2021 bij de heren vv Assendelft zal de gastheer zijn van de editie in 2022.  Vandaag kwamen voorzitter Gerard Nol en Paul Bergkamp  namens het bestuur van de zondag eersteklasser en Ed Kuijper namens organisator SportsGen tot overeenstemming dat het toernooi op het complex van vv Assendelft zal worden gespeeld.

 

De FEBO Zaanstad Cup zal onder voorbehoud plaats vinden van 27 juni tot en met  2 juli. Het toernooi is aansluitend op de nacompetitie die dit seizoen op 26 juni eindigt. Alle Zaanse clubs kunnen eind van dit jaar wederom een uitnodiging verwachten. vv Assendelft won de afgelopen editie verdiend, nadat ze in de finale Fortuna W. (zat) met 3-1 versloegen. Bij de vrouwen is KFC (zon) VR 1 de titelverdediger, zij wonnen de eindstrijd na het nemen van penalty's (1-1) van WSV'30 VR1.

 

Hopelijk zal het toernooi weer (minimaal) zo'n succes worden als de editie van dit jaar bij WSV'30

 

Op de foto vlnr Ed Kuijper, Gerard Nol, Lars Keppel (trainer vv Assendelft), Paul Bergkamp

 

(foto/info SportsGen)


Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)




 »