Programma's + gewijzigde tijdstippen FEBO Zaanstad Cup 2021

Gepubliceerd op 2 juli 2021 om 16:56

Nadat er gisteravond bij WSV'30 de loting voor de FEBO Zaanstad Cup 2021 heeft plaats gevonden, is vandaag de definitieve wedstrijdschema voor volgende week bekend gemaakt. Daarbij zijn nog wel enkele wijzingen aangebracht qua aanvangstijden.

 

Het toernooi

Er zijn 4 poules bij de mannen en 2 poules bij de vrouwen. In totaal doen er 29 selectieteams mee aan de FEBO Zaanstad Cup. De groepswedstrijden worden van dinsdag 6 juli t/m vrijdag 9 juli tussen 18.00 en 22.00 uur gespeeld. Op zaterdag 10 juli is de finaledag. Dan spelen alle elftallen nog minimaal een wedstrijd.

 

Zaan de Wandel en meer…

Naast het voetbaltoernooi zal maatschappelijk partner (Z)Aan de Wandel diverse leuke acties organiseren met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek in strijd tegen borstkanker. Eventpartner Streetkings van Edward van Gils is op zaterdag 10 juli aanwezig om de jongste jeugd de kunsten van straatvoetbal bij te brengen en DJ Mitchell en zanger Benjamin zullen op vrijdag en zaterdag de sfeer verhogen met (live) muziek.

 

Toegang

De toegang is voor iedereen op alle dagen gratis. SportsGen houdt natuurlijk vast aan de nog geldende coronamaatregelen. Er is geen test of vaccinatiebewijs nodig. Bezoekers dienen zich wel aan de 1.5 meter regel te houden.

 

Klik hier onder voor de programma's per poule

Poule A Heren: OFC, WSV'30, Rood Wit Zaanstad (zon), vv Jisp, Saenden

Poule B Heren: Hercules- Zaandam, FC Zaandam, Fortuna W. (zat), Knollendam, Blauw Wit W.

Poule C Heren: Fortuna W. (zon), SVA, Sp.Kormmenie, Rood Wit Zaanstad (zat), Zaandijk 

Poule D Heren: Westzaan, FC Zaanstreek, RCZ, vv Assendelft

Poule A Vrouwen: Zaandijk, Blauw Wit W., WSV'30, KFC (zat), Hercules-Zaandam

Poule B Vrouwen: Rood Wit Zaanstad, Saenden, KFC (zon), Telstar, SVA 

Finaledag Heren en Vrouwen

 

Lees ook: overzicht met uitslagen en foto's van de vorige edities 1971 t/m 1993

Lees ook: Ed Kuijper gaat voor nostalgie met de Zaanstad Cup


Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »