Foto's eerste dag FEBO Zaanstad Cup

Gepubliceerd op 7 juli 2021 om 09:51

Gisteren was na bijna 30 jaar dan eindelijk de start van weer een editie van de FEBO Zaanstad Cup, ditmaal georganiseerd door SportsGen. Het was op de eerste dag meteen al een drukte op het complex van WSV'30 met een samenkomst van (oude) bekenden.

Ondanks de harde wind waren er zeker meerdere wedstrijden / teams leuk om naar te kijken en vielen er al de eerste verrassingen te noteren. 

Vanavond vallen de beslissingen in de diverse poules. In poule A Heren lijkt de strijd voor de halve finale tussen WSV'30 en Saenden te gaan of kan Rood Wit Zaanstad nog een rol spelen? In poule B Heren staat Fortuna W. (zat) met 6 punten bovenaan, maar zij moeten nog wel tegen nr 2 Hercules Zaandam. En kan Knollendam in deze poule weer voor een stunt zorgen?!? Bij de Vrouwen is het WSV'30 dat 6 punten heeft, maar zijn KFC (zat) en Zaandijk nog niet helemaal kansloos voor de finale.

 

De overige poules spelen donderdag en vrijdag hun wedstrijden. Zaterdag volgt dan de grote finale dag waarop alle teams in actie zullen komen.

 

Mocht je vanavond komen kijken naar de wedstrijden, kom dan vooral met de fiets in verband met de drukte / parkeermogelijkheden. Kun je niet langskomen, hoef je evengoed niets te missen. Gedurende de speelavonden worden de uitslagen en standen namelijk steeds bijgewerkt.

 

Lees ook: Maandagploeg WSV'30 en SportsGen maken complex klaar voor Zaanstad Cup

Lees ook: In de Schijnwerpers: Rowin Bouwmeester van organisator SportsGen

 

Klik hier onder voor de uitslagen, standen en programma's per poule

Poule A Heren: OFC, WSV'30, Rood Wit Zaanstad (zon), vv Jisp, Saenden

Poule B Heren: Hercules- Zaandam, FC Zaandam, Fortuna W. (zat), Knollendam, Blauw Wit W.

Poule A Vrouwen: Zaandijk, Blauw Wit W., WSV'30, KFC (zat), Hercules-Zaandam

 

Klik hieronder voor de programma's van donderdag, vrijdag en zaterdag

Poule C Heren: Fortuna W. (zon), SVA, Sp.Krommenie, Rood Wit Zaanstad (zat), Zaandijk 

Poule D Heren: Westzaan, FC Zaanstreek, RCZ, vv Assendelft

Poule B Vrouwen: Rood Wit Zaanstad, Saenden, KFC (zon), Telstar, SVA 

Finaledag Heren en Vrouwen

 


Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »