Update wedstrijd Zaanse Heren Selectie - Jong AZ

Gepubliceerd op 1 augustus 2021 om 19:20

Afgelopen week werd de Zaanse Heren selectie bekend gemaakt door de scouts van de FEBO Zaanstad Cup. Deze groep, onder leiding van Edwin Vork, hadden tijdens het toernooi 25 spelers geselecteerd die voor de wedstrijd tegen Jong AZ op 17 augustus in aanmerking zouden komen. 

 

Edwin Vork: "Het was de bedoeling dat de 25-koppige selectie nog enkele trainingen voor deze wedstrijd zouden afwerken, ook om tot een definitieve selectie van 14 spelers en 2 keepers te komen. Helaas is gebleken dat het té lastig werd om deze trainingen in de al geplande voorbereidingen van de betreffende spelers en clubs te passen. Ook was het onmogelijk de wedstrijd te verplaatsten. Er is dan ook door de organisatie en de groep scouts besloten de trainingen te laten vervallen. Dit houdt ook in dat er geen tweede selectie van spelers zal plaats vinden en dat alle 25 spelers in actie zullen gaan komen in de wedstrijd tegen Jong AZ."  

 

De wedstrijd tegen Jong AZ wordt gespeeld op het AFAS trainingscomplex van AZ in de Wijdewormer.  

 

Lees ook: Scouts Zaanstad Cup maken Zaanse Heren Selectie bekend

Lees ook: In de Schijnwerpers: de "Scouts" voor de Zaanse selecties

 


Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »