17 augustus Jong AZ - Zaanse Heren Selectie

Gepubliceerd op 11 augustus 2021 om 15:25

Aanstaande dinsdag 17 augustus zal de Zaanse Heren Selectie aantreden tegen Jong AZ . De Zaanse selectie bestaat uit 25 spelers, die tijdens de FEBO Zaanstad Cup geselecteerd waren door een jury, bestaande uit (Zaanse) voetbal coryfeeën. Het was eerst de bedoeling dat de Zaanse selectie nog enkele keren zouden gaan trainen om tot een uiteindelijke selectie van 16 spelers te komen, maar door tijdgebrek is het daar niet van gekomen.

Alle 25 spelers zullen nu in actie komen in de wedstrijd tegen Jong AZ en de selectie wordt begeleid door trainer Martin de Groot, bijgestaan worden door Edwin Vork en Mitchel Haijen. Daarnaast is Rob Prevoo de keeperstrainer en Rinus Waerst is de fysiotherapeut. Ed Kuijper maakt de begeleiding, als leider compleet.

 

De wedstrijd op het AFAS trainingscomplex van AZ in de Wijdewormer begint om 18.30 uur. Helaas gelden er voor het bezoeken van deze wedstrijd strenge regels en is er geen vrij publiek toegestaan. Iedere speler mag in overleg nog wel 2 toeschouwers meenemen, maar verder kan niemand anders de wedstrijd bezoeken. 

 

De precieze invulling van de Zaanse Vrouwen selectie is nog niet helemaal rond, maar daar zal na de wedstrijd op 17 augustus snel meer over bekend worden. De selectie zal in september in actie komen tegen Telstar. Hoogstwaarschijnlijk zal deze wedstrijd in het BUKO-stadion van Telstar worden gespeeld.

 

Keepers
Albert-Jan de Vries (WSV'30)
Terry Bosma (Hercules-Zaandam)
Rik de Boer (RCZ)
Verdedigers
Sven Talsma (vv Assendelft)
Danny Rijser (vv Assendelft)
Jordi Obdam (vv Assendelft)
Ian Mc Donald (Fortuna W. (zat))
Merlijn Hersche (WSV'30)
Enes Varisli (Saenden)
Jim Gielen (Sporting Krommenie)
Tanno de Graaf (Sporting Krommenie)
Middenvelders
Kenjiro vd Laan (Fortuna W. (zat))
Jessy de Heer ( vv Assendelft)
Remy Royen (WSV'30)
Yannick Klopper (Fortuna W. (zat))
Ran van Vliet (Fortuna W. (zat))
Emre Bilgin (Fortuna W.)
Max Boom (zvv Zaandijk)
Aanvallers
Rick Neele (vv Assendelft)
Tim Zwemmer (vv Assendelft)
Daan Rijkhof (SVA)
Leon Seitner (Blauw Wit W.)
Bofade Touri (zvv Zaandijk)
Romano Banel (zvv Zaandijk)
Reino Kok (Hercules-Zaandam)

Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »