Zaanse Heren Selectie biedt goed tegenstand aan AZ O18

Nadat afgelopen week de Zaanse Vrouwen Selectie al in actie kwam voor haar wedstrijd tegen Telstar (lees hier), was het dinsdagavond de beurt aan de Zaanse Heren Selectie. De groep van 20 spelers die waren geselecteerd op de afgelopen FEBO Zaanstad Cup speelden op het trainingscomplex  van AZ tegen de talenten van AZ O18.  Op het laatste moment waren er nog enkele wijzingen in de selectie, aangezien keeper Rik de Boer (RCZ) Terry Bosma (Hercules Zaandam) verving en Huub van Essen (WSV'30) afbericht moest geven,

Lees meer »

Telstar maatje te groot voor Zaanse Vrouwen Selectie

Gisteravond speelde de Zaanse Vrouwen Selectie in het prachtige BUKO Stadion in Velsen Zuid haar wedstrijd tegen Telstar. Bij de Zaanse Selectie was, door blessures op het laatste moment nog enkele wijzigingen doorgevoerd, terwijl Telstar uit een mix bestond van speelsters van het eerste elftal, dat dit weekend een vrije ronde had en het Beloften team. Voor bijna 150 toeschouwers, waarvan het merendeel afkomstig was uit de Zaanstreek werd het ondanks de 10-0 einduitslag een hele leuke wedstrijd om naar te kijken.

Lees meer »

Zaanse Selectie Vrouwen bekend gemaakt

Begin juli wist zvv Zaandijk op het complex van vv Assendelft de tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup te winnen door in de finale WSV'30 te verslaan na penalty's. Net als bij de heren werd er tijdens de vijf toernooidagen door een team van scouts met (Zaanse) voetbal coryfeeën alle speelster beoordeeld.

Lees meer »

Zaanstad Cup "scouts" maken Zaanse Selectie Heren bekend

Begin juli werd op het complex van vv Assendelft de tweede editie van de FEBO Zaanstad Cup afgewerkt. Onder ruime belangstelling werd er vijf dagen volop gestreden om de finale plaatsen, maar was het toernooi vooral weer een mogelijkheid  om gezamenlijk van het Zaanse voetbal te genieten.  Uiteindelijk was het Sporting Krommenie dat deze geslaagde editie wist te winnen door in de finale Fortuna Wormerveer (zon) te verslaan na het nemen van penalty's. 

Lees meer »

Zaanstad PupCup krijgt definitief vervolg

Tijdens de afgelopen editie van de FEBO Zaanstad Cup werd er voor de eerste keer ook de Zaanstad PupCup georganiseerd. Dit toernooi werd gezamenlijk georganiseerd door de organisator van de Zaanstad Cup SportsGen en TC-Sports.

Lees meer »

Ed Kuijper blikt terug op succesvolle FEBO Zaanstad Cup

Afgelopen zaterdag kwam er met de grote finaledag een einde aan de 2e editie van de FEBO Zaanstad Cup. Ed Kuijper van organisator SportsGen kijkt in ieder geval terug op een weer zeer geslaagde editie. Het toernooi is eigenlijk precies zo verlopen, zoals we vooraf gehoopt en verwacht hadden. Eén groot voetbalfeest voor de jonge en de oude generatie als afsluiter van het voetbalseizoen.   

Lees meer »