Voorbereidingen Zaanstad Cup 2022 begonnen

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 09:35

De eerste voorbereidingen voor de FEBO Zaanstad Cup 2022 zijn weer in gang gezet. Alle clubs in de Zaanstreek ontvingen van organisator SportsGen een uitnodiging voor het Toernooi en de eerste toezegging volgde met SVA Assendelft al direct. (overzicht met deelnemende teams tot dusver)

 

Na de succesvolle editie van afgelopen jaar bij WSV'30 zal het Toernooi, zoals dat al eerder bekend was gemaakt,  dit jaar plaats vinden op het complex van de titelverdediger bij de heren vv Assendelft. 

 

De FEBO Zaanstad Cup zal in principe plaats vinden van 28 juni tot en met  2 juli. Het toernooi is aansluitend op de nacompetitie die dit seizoen op 26 juni eindigt. 

vv Assendelft won de afgelopen editie, nadat ze in de finale Fortuna W. (zat) met 3-1 versloegen. Bij de vrouwen is KFC (zon) VR 1 de titelverdediger, zij wonnen de eindstrijd na het nemen van penalty's (1-1) van WSV'30 VR1.

 

Blik nog een keer terug op de FEBO Zaanstad Cup 2021 en de wedstrijden van de Zaanse selecties

 

(foto/info SportsGen)


Niets meer willen missen van onder andere de Zaanstad Cup of de laatste (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »